کاشت مو BHT؛ معایب و هزینه کاشت مو به روش BHT

کاشت مو BHT یکی از تکنیک‌های کاشت موی طبیعی است که برای افراد با بانک موی ضعیفی در ناحیه سر پیشنهاد شده و به عنوان یکی از آخرین گزینه‌ها برای کاشت مو از آن استفاده می‌شود. چرا که این روش نسبت به سایر روش‌ها از درصد موفقیت پایین‌‍‌تری برخوردار است. در ادامه با ما در مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ همراه باشید تا شما را با اطلاعات بیشتری درباره این روش آشنا کرده و شما را از عوارض، مزایا، شیوه انجام و هزینه کاشت مو به روش BHT مطلع کنیم.

کاشت مو BHT؛ معایب و هزینه کاشت مو به روش BHT
آشنایی با کاشت مو به روش BHT یا برداشت مو از بدن

کاشت مو به روش BHT چگونه انجام می شود؟

به طور معمول در روش‌های کاشت مو نظیر کاشت مو SUT از موهای سر (بانک موی سر) استفاده شده و فرآیند کاشت با پیوند موهای این نواحی به سایر نقاط انجام می‌شود. اما در صورت عدم وجود موی کافی در بانک موی فرد یا در اصطلاح ضعیف بودن بانک موی بیمار، باید به سراغ سایر روش‌های درمانی رفت. از آنجایی که ساختار و کیفیت موی سایر نواحی بدن مانند پا، شکم، شانه‌ها، پشت بدن، صورت، زیر بغل و بازو تا حدودی مشابه بافت موی سر است، تحت شرایطی می‌توان از موی این قسمت‌های بدن برای کاشت مو بر روی سر استفاده کرد. به این روش، پیوند مو از بدن به سر (Body Hair Transplant) یا کاشت مو BHT می‌گویند. البته کاشت مو به روش BHT و برداشت مو از بدن به تنهایی برای ترمیم و پیوند کامل موهای سر کافی نیست و معمولا این روش با استفاده از روش FUE تکمیل می‌شود. در روش FUE فولیکول‌های موی بدن استخراج شده و سپس گرافت‌های مو در پوست سر پیوند زده می‌شوند. در ادامه شما را با روش کاشت مو BHT آشنا خواهیم کرد.

پیش از آن شما را به شنیدن توضیحات دکتر کاشت مو درباره روش BHT و مقایسه آن با سایر روش‌ها دعوت می‌کنیم:

در صورت تمایل می‌توانید صوت این ویدئو را جداگانه بشنوید:

https://lilimag.net/wp-content/uploads/2021/04/body-hair-transplant-bht-voice.mp3

چند نکته ابتدایی و مهم درباره پیوند مو از بدن به سر

پیوند مو از بدن به سر تکنیکی پیشرفته و سریع در کاشت مو می‌باشد، در صورتی که به نکات مهم و کلیدی آن توجه شود. از جمله این نکات می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • در روش کاشت مو BHT باید میان تارهای موی سر و موی بدن سازگاری وجود داشته باشد.
  • میزان رشد موی بدن نسبت به موی سر بسیار کند است؛ بنابراین افرادی که از کاشت مو BHT استفاده می‌کنند، نباید انتظار رویش معمولی مو را داشته باشند.
  • رنگ و جنس مو سر با موهای بدن متفاوت است و این موضوع باعث غیرطبیعی شدن موهای کاشته شده می‌شود.
  • کاشت مو به روش BHT برای افراد با بانک موی ضعیف توصیه می‌شود.
تصویر بعد از برداشت مو از ریش

چه کسانی کاندید خوبی برای کاشت مو BHT هستند؟

همانطور که اشاره شد، در روش‌های مختلف کاشت مو برداشت موها به منظور کاشت، از بانک موی پشت سر و کنار سر صورت می‌گیرد. بنابراین بهترین کاندید برای کاشت مو به روش BHT فردی است که در این نواحی دارای موی کافی یا بانک موی مناسب نباشد. ریزش موی شدید به دلیل بیماری یا موارد ارثی و همچنین کاشت موی ناموفق یا نادرست در گذشته، از علل نداشتن بانک موی مناسب است. در صورت نبود بانک موی مناسب در روی سر، نمی‌توان از خود سر به عنوان ناحیه برداشت مو استفاده کرد. بنابراین برای کاشت از موهای سایر نقاط بدن کمک گرفته می‌شود. این روش در موارد طاسی گسترده بیشتر مناسب است. آقایانی که موی ریششان کم پشت است نیز می‌توانند از این روش بهره ببرند. البته در نظر داشته باشید که از این روش برای کاشت مو زنان استفاده نمی‌شود.

نحوه پیوند مو از ریش به سر

انواع کاشت مو به روش BHT 

همانطور که گفته شد، در کاشت مو به روش BHT فولیکول‌های مو از نواحی مختلف بدن به جز بانک موی سر برداشته می‌شود. از همین رو می‌توان این روش را به انواع زیر تقسیم کرد:

  • کاشت موهای ریش صورت روی سر
  • کاشت ریش و کاشت سبیل به کمک موهای بدن
  • کاشت موهای سر در ریش و سبیل
  • کاشت موهای سینه روی سر
  • کاشت ابرو از موهای بدن
پیوند موی ریش بر سر

مراحل کاشت موی طبیعی به روش BHT

فرآیند کاشت مو به روش BHT به این صورت است که ابتدا متخصص نقاطی از بدن را که می‌خواهد فولیکول‌های اهدایی را از آنها استخراج کند، مشخص می‌کند. در گام بعدی این نواحی به کمک بی‌حسی موضعی، بی‌حس می‌شوند. سپس فولیکول‌های مو با دقت و استفاده از ابزارهای مخصوص استخراج می‌شود. در مرحله بعد، جراح نقاطی از سر که باید فولیکول‌ها را به آنجا انتقال بدهد، به طور دقیق علامت گذاری می‌کند و به کمک پانچ مخصوص، سوراخ‌های ریزی را در این نواحی ایجاد می‌کند. در نهایت متخصص گرافت‌ها را با دقت به نقاط طاسی سر انتقال می‌دهد و فرآیند کاشت مو را تکمیل می‌کند.

پیوند مو از بدن به سر توسط استخراج واحد فولیکولی

مزایا و معایب کاشت مو به روش BHT

مزایای کاشت مو به شیوه BHT نسبت به سایر تکنیک‌ها

  • کاشت مو به روش BHT یک جراحی کم تهاجمی است.
  • در کاشت مو BHT هیچ برش و بخیه‌ای در کار نیست.
  • مدت زمان ریکاوری بعد از پیوند مو از بدن به سر بسیار کوتاه است.
  • در پیوند مو از بدن به سر جای زخم در محل برداشت گرافت مو بسیار ریز و نامعلوم است.
  • کاشت مو BHT برای کاشت ابرو نیز بسیار مناسب است.

معایب کاشت مو BHT

این روش امکان کاشت مو را برای بعضی از کسانی که بانک موی کافی در سر ندارند، فراهم می‌کند. اما کاشت مو به روش BHT مشابه سایر روش‌های کاشت مو معایبی هم دارد که نسبتا چشمگیر است. به همین دلیل است که متخصصان کاشت مو به این روش به عنوان آخرین گزینه برای کاشت مو نگاه می‌کنند. از جمله معایب این روش می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • عدم همخوانی موهای بدن با موی سر از مهمترین معایب کاشت مو BHT
  • درصد موفقیت پایین‌تر کاشت مو به روش BHT نسبت به روش‌های مرسوم
  • جلوه‌ی غیرطبیعی موهای بدن در سر
  • تراکم کمتر موهای بدن نسبت به موی سر
  • ایجاد مشکلات تکنیکی در حین کاشت مو به روش BHT

همچنین برای کسب آگاهی بیشتر درباره عوارض کاشت موی سر، می‌توانید مقاله ما با عنوان معایب کاشت مو را مطالعه بفرمایید.

تفاوت موهای بدن با سر در کاشت مو از ریش به سر

سازگاری موی سر و بدن به خصوص تا آنجا که به رنگ و حلقه مربوط می‌شود، بسیار مهم است. برای مثال، اگر موی بدن یک بیمار مجعد است و موی سرش راست است، پیوند مو از بدن به سر در این بیمار دشوار خواهد بود. موی بدن معمولا حدود ۵ سانتی متر رشد می‌کند و بیمار BHT بالقوه درک می‌کند که موهای بدن خود را کوتاه کند یا از بین ببرد. به هر حال این تکنیک ممکن است راه حلی برای بیماران به شدت طاس باشد که نتوانسته‌اند با پیوند مو در گذشته مشکل را حل کنند و یا پوست سر آنها به عنوان اهدا کننده محدود است.

معایب پیوند موی بدن به سر و عدم همسان بودن خط رویش

سایر محدودیت‌های پیوند مو از بدن به سر

موهای بدن می‌توانند پس از پیوند، ساختار خود را تغییر دهند. در بیشتر موارد، آنها طولانی‌تر و صاف‌تر می‌شوند و به طرز جالب توجهی ساختار موی سر را به خود می‌گیرند. با این وجود بیمارانی که مایل به کاشت مو به روش BHT هستند، باید از این واقعیت مطلع باشند که این نوع درمان یک تلاش مرحله آخر بوده و احتمال موفقیت آن قابل پیش بینی نیست. این بدان معنی است که متقاضیان پیوند موی بدن، باید معیارهای خاصی را داشته باشند. تحت شرایط خاص، این درمان ممکن است برای بیمارانی که قبلا تحت پیوند قرار گرفته‌اند و نتایج آن کاملا غیرطبیعی به نظر رسیده، مناسب باشد. نمونه کسانی که این عمل را انجام داده‌اند و نتایج آن را می‌توانید در این مقاله ملاحظه کنید. همچنین برای آشنایی بیشتر با محدودیت‌ها و عوارض کاشت مو BHT یا پیوند مو از ریش به سر، می‌توانید این مقاله را ملاحظه کنید.

اسکارهای بعد از عمل از عوارض کاشت مو از ریش به سر

توصیه‌های مهم درباره کاشت مو به روش BHT

مراقبت های قبل از پیوند مو از بدن به سر

  • پیش از عمل به منظور چک آپ، نیاز به آزمایش خون است تا وضعیت سلامتی شما معین شود.
  • 10 روز قبل از عمل کاشت مو BHT استفاده از داروهای مسکن مانند آسپیرین، بروفن و … (استومینوفن مانعی ندارد)، قرص ویتامین E، داروهای جلوگیری کننده از انعقاد خون مانند وارفارین، سیگار، مشروبات الکلی و سیر ممنوع است.
  • اگر از دارویی استفاده می‌کنید و یا بیماری خاصی دارید، آن را با پزشک خود مطرح کنید. به این دلیل که پزشک باید برگه‌ای به منظور اینکه عمل برای شما بلامانع است، صادر نماید. به این نکته توجه کنید که بعضا داروهایی هستند که با روند کاشت مو تداخل دارند و می‌بایست پیش از عمل پیوند مو از خوردن آنها اجتناب کنید.
  • اگر موهای شما سفید یا جو گندمی است، روز قبل از عمل موهای خود را با رنگ مو به رنگ مشکی یا قهوه‌ای سوخته رنگ کنید.
انتقال مو از بدن و ریش به سر، برای افرادی که بانک مو ندارند

مراقبت های بعد از کاشت مو به روش BHT

مرحله‌ی عمل و کاشت مو به روش BHT حدود 4 تا 8 ساعت زمان می‌برد. بعد از اتمام عمل به دستورهای متخصص خود توجه کرده و موارد زیر را هم در نظر داشته باشید:

  • اگرچه می‌توانید بعد از عمل و فردای روز عمل به کارهای عادی خود بپردازید، ولی اگر امکان استراحت وجود دارد، حدود 3 تا 5 روز پس از عمل را استراحت کنید تا شرایط بهتری داشته باشید.
  • به دلیل تزریق شدن داروهای آرام بخش و مسکن، نیاز است تا روز عمل کسی را با خود بیاورید تا هنگام ترخیص شما را تا منزل همراهی نماید.
  • در روزهای اول پس از عمل، به دلیل وجود خون خشک شده در مکان‌هایی که پیوند مو انجام گرفته است، سعی کنید موی خود را به کسی نشان ندهید زیرا باعث ایجاد حس بد در اطرافیان خواهد شد و امکان اینکه آنها با قضاوت نابه‌جا شما را از این عمل ناامید کنند، وجود دارد.
  • هنگام خواب و گذاشتن سر روی بالش در روزهای اول پس از کاشت مو BHT مراقب باشید تا فولیکول‌های مو در اثر تماس سر با بالش نریزند.
  • اگر ریزش موی شما به صورت غیرطبیعی بود، فورا به پزشک خود اطلاع دهید.
  • از شستن موهای خود در روزهای اول پس از عمل کاشت مو BHT اجتناب کنید.
  • قضاوت سریع و عجولانه نسبت به عمل خود نداشته باشید. ترمیم مو عملی است که در طولانی مدت جواب خود را نشان می‌دهد.

برای آشنایی بیشتر با اصول مراقبتی بعد از عمل پیوند مو، پیشنهاد می‌کنیم مقاله جامع و مفصل ما با عنوان مراقبت های بعد از کاشت مو را مطالعه بفرمایید.

مراقبت های بعد کاشت مو با بانک موی ضعیف با تکنیک BHT

دوران نقاهت کاشت مو BHT چقدر است؟

مدت ‌زمان لازم برای مشاهده روند بهبودی در بیماران پس از کاشت مو BHT، بازه‌ای 3 ماهه است. به عبارت دیگر می‌توان گفت از زمانی که عمل برداشت مو از پس سر یا سایر نقاط بدن به قسمت جلویی سر انجام می‌شود، به 3 ماه زمان نیاز خواهد بود تا آثار و روند بهبودی به آرامی حس گردد. تاکنون بیماران زیادی از ماندگاری جای زخم محل‌هایی که در آن برداشت صورت گرفته است، ابراز نگرانی کرده‌اند. برای رفع این عارضه به زمانی 1 ماهه نیاز است که در طول این زمان‌ ترمیم جای زخم به طور کامل صورت می‌پذیرد.

کاشت مو از ریش به سر

هزینه کاشت مو به روش BHT چقدر است؟

قیمت کاشت مو به روش BHT به عوامل زیادی بستگی دارد از جمله تعداد گرافت‌های لازم جهت پیوند مو که براساس ناحیه پیوند تعیین می‌گردد. به همین خاطر هزینه کاشت مو به روش BHT با سایر روش‌های کاشت مو تقریبا مشابه است و هزینه‌ای بین 5 تا 7 میلیون تومان دارد.

توجه: برای آگاهی از آخرین نرخ هزینه کاشت مو به روش BHT با کلینیک مورد نظر خود تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره کاشت مو BHT 

در کاشت مو به روش BHT، آیا امکان کاشت از موهای ناحیه دست‌ها و پاها و شکم و سینه به موهای سر وجود دارد؟

  • بهترین مو برای روش BHT، موهای ناحیه سینه و ریش می‌باشد. معمولا از موی سایر نقاط بدن استفاده نمی‌شود.

اگر کسی بخواهد همه ریش‌های صورتش را با کاشت مو BHT روی سرش کاشت کند، ایرادی ندارد؟

  • امکان کاشت همه موهای ریش به سر نیست. دلیل اصلی آن هم ایجاد اسکار در صورت شماست. بعد از برداشت از ناحیه صورت بصورت کامل، جای زخم‌های کوچکی در صورت شما باقی می‌ماند که زیبایی شما را به خطر می‌اندازد.

میزان موفقیت کاشت مو به روش BHT کاشت چقدر است؟

  • کاشت مو به روش BHT یا کاشت مو از بدن به سر هزینه‌ای مشابه با سایر روش‌های کاشت مو دارد. موفقیت این روش بین ۵۰ تا ۶۰ درصد می‌باشد. یعنی گرافت‌های برداشت شده از بدن تا ۶۰ درصد رشد طبیعی خواهند داشت.

درمانی برای بیمارانی که پوست ناحیه پشت و کنار سر آن‌ها سفت و غیرقابل انعطاف است، وجود دارد که در طول زمان بتوان از همین ناحیه برای کاشت مو استفاده کرد تا برداشت مو از نواحی مختلف بدن انجام نگیرد؟

  • قبل از عمل، پوست سر با دارو و ماساژ سر نرم و قابل انعطاف می‌شود. اما اين چيزي نيست كه بيمار خودش بتواند تشخيص بدهد و بايد پزشك ایشان را ويزيت كند.
پیوند مو به روش BHT برای ناحیه دچار سوختگی

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش BHT، شما را به دیدن ویدئوی زیر دعوت می‌کنیم:

سخن پایانی درباره کاشت مو به روش BHT

کاشت مو به روش BHT یکی از تکنیک‌های شناخته شده برای پیوند طبیعی مو است. البته این روش تنها برای بیمارانی انتخاب می‌شود که بانک موی ضعیفی دارند یا بانک موی آنها در اثر عواملی آسیب دیده است. به علاوه از این روش در کاشت مو زنان هم استفاده نمی‌شود. در این مطلب تلاش کردیم تا شما را با تمام جنبه‌های این روش کاشت مو آشنا کنیم. امیدواریم این اطلاعات برای شما مفید باشد. در پایان منتظر نظرها و سوال‌های شما درباره کاشت مو BHT هستیم.

12 در مورد “کاشت مو BHT؛ معایب و هزینه کاشت مو به روش BHT”

  1. سلام .وقت بخیر ..آیا از موی گردن و کمر میشه برای کاشت استفاده کرد؟؟؟اگر بله بفرمایید دائمی هستن یا برای مدت محدود نتیجه بخش هستن(نهایتا چند سال)؟
    و اینکه ماندگاری موی سیینه و ریش هم دائمی هستن یا خیر؟اگر خیر بفرماید نهایتا چند سال بازدهی دارند..
    با تشکر

    1. سلام دوست عزیز
      معمولا از موی کمر یا گردن استفاده نمی‌شود. استفاده از موی سینه هم فقط در موارد خاص صورت می‌گیرد. اینکه تا چه اندازه‌ای پیوند موفق باشد یا چه اندازه ماندگاری داشته باشد، کاملا به بافت و تراکم موی فرد بستگی دارد. برای تشخیص این نکته حتما باید به یکی از مراکز کاشت مو مراجعه کرده و با پزشک مشورت کنید. البته به طور کلی می‌توان گفت که پیوند مو از این نواحی موفقیت و ماندگاری کمتری در مقایسه با پیوند مو از بانک موی پشت سر دارد.

  2. با سلام
    بنده یکبار fut و بدنبال آن fit هم انجام دادم از ناحیه سر ولی در کل کم تراکم است . حدود هشت سال میگذرد.بانک موی سر بنده باید مجددا بررسی شود که آیا امکان برداشت مجدد دارد یا نه.
    اما خواستم بدانم از ناحیه ریش و سینه و شکم که مشابه موی سرم هست میتوانم جهت متراکم کردن موهای کاشته شده قبلی استفاده کنم؟ کلینیک خوب کجا هست برای این کار.

    1. سلام دوست عزیز
      بله. امکان استفاده از موهای ریش یا سینه برای افزایش تراکم موی سر وجود دارد. به این روش کاشت مو bht گفته می‌شود.
      در مورد کلینیک کاشت ما امکان گفتن نام کلینیک خاصی را نداریم. البته معیارهایی‌برای انتخاب بهترین کلینک به شما معرفی می‌کنیم که می‌توانید آنها را در مقاله زیر بخوانید:
      https://lilimag.net/plastic-surgery/hair-transplant/best-hair-transplant-clinic/

  3. سلام شوهر من اقدام به کاشت کردن ولی ریشه مو ضعیفی داشتن حین کاشت دکتر متوجه شد و ادامه ندادن شوهرم بیماری دیابت کنترل شده دارن میشه این روش رو هم امتحان کنن ممنون

    1. سلام دوست عزیز
      به طور کلی کاشت مو BHT برای افرادی مناسب است که به هر دلیلی نمی توانند از بانک موی پشت سر به تعداد کافی گرافت برداشت کنند. پس اگر بانک مو به دلیل ضعیف بودن ریشه موها یا هر دلیلی امکان برداشت ندارد، این روش “می تواند” موثر باشد. البته معمولا این روش تراکم بالایی نمی دهد.
      درباره بیماری دیابت، حتما قبل از پیوند مو با پزشک متخصص (پزشکی که وضعیت بیماری دیابت را تحت نظر دارد) مشورت کرده و در صورت اجازه ایشان برای کاشت مو اقدام کنید.

    1. سلام دوست عزیز
      به طور کلی موفقیت نتیجه کاشت موی سر با برداشت گرافت از موهای ریش یا سینه (روش bht) کمتر از برداشت گرافت از بانک موی سر است. معمولا بیان می شود که در کاشت مو bht بین 50 تا 70 درصد گرافت های کاشته شده با موفقیت رشد خواهند کرد. در حالی که این عدد برای روش هایی که گرافت ها از بانک موی سر برداشت می شوند، بیش از 80 درصد است.

    1. سلام دوست عزیز
      برداشت موها از ریش در کاشت مو BHT با استفاده از دستگاه ظریف و به صورت برداشت تک به تک گرافت های مو صورت می گیرد. بنابراین در این روش هیچ برشی روی پوست انجام نشده و نیازی به بخیه زدن نیست. پس هیچ گونه جای زخمی باقی نمی ماند. البته احتمال بروز اسکار نقطه ای بعد از برداشت از ریش وجود دارد که اصلا جای نگرانی نیست. زیرا خیلی سریع برطرف شده و اثری از آن باقی نمی ماند.

  4. سلام
    من بانک موی پشت سرم برای کاشت مو مناسب نیست. آیا میشه با این روش و با استفاده از موهای ریش کاشت مو انجام بدم؟

    1. سلام دوست عزیز
      بله. در کاشت مو به روش BHT با توجه به تعداد گرافت های مورد نیاز برای کاشت مو می توان از موهای ریش یا سینه استفاده کرد. البته در این روش فقط بین 50 تا 60 درصد از موهای کاشته شده به صورت طبیعی رشد می کنند و به نتیجه مورد نظر می رسند. با این وجود روش BHT انتخابی مناسب برای افرادی است که به دلیل بانک موی نامناسب در پشت سر، نمی توانند از آن برداشت مو داشته باشند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *