کاشت مو به روش FUE یا Super FUE یکی از روش‌های جدید و موثر کاشت مو است که برای افزایش تراکم در نواحی کم پشت استفاده می‌شود. این روش یک عمل کاشت مو با کمترین میزان تهاجم، اثری طولانی مدت و درمانی با ظاهر موی طبیعی است و اثر بخشی آن در مقایسه با بسیاری از روش‌های پیوند و ترمیم مو چشمگیر می‌باشد. در این مطلب از مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ قصد داریم شما را با کاشت مو به روش FUE و مزایا و معایب این روش در مقایسه با سایر روش‌های کاشت موی طبیعی آشنا کنیم.

کاشت مو به روش FUE؛ هزینه، مزایا، معایب و مراحل
همه چیز در مورد کاشت مو به روش FUE (اف یو ای)

کاشت مو به روش FUE چگونه انجام می‌شود؟

ریزش مو یکی از مشکلات رایج در جامعه امروزی است به گونه‌ای که تقریبا دو سوم مردان و نیمی از زنان در ایران با درجه‌ای از ریزش مو مواجه می‌شوند. برای حل این مشکل روش‌های مختلفی نظیر استفاده از داروها، کلاه گیس و سایر روش‌های ترمیم وجود دارد. در این بین استفاده از روش‌های کاشت مو به عنوان روشی مطمئن برای درمان طاسی سر پیشنهاد می‌شود. کاشت مو به روش FUE یکی از بهترین و جدیدترین روش‌های کاشت موی طبیعی است که بر خلاف روش‌های قدیمی نظیر برداشت نواری یا روش FUT، عوارض کمتری داشته و بدون نیاز به خونریزی انجام می‌گیرد. عبارت FUE مخفف Follicular Unit Extraction به معنای استخراج واحد فولیکولی است و توصیفی مناسب برای کاشت مو به روش FUE می‌باشد. در واقع در این روش پزشک در هر بار یک واحد فولیکولی را به صورت میکروسکوپی خارج کرده و در ناحیه پیوندی می‌کارد. معمولا بیمار در طول عمل احساس درد ندارد و در طول فرآیند کاشت مو کاملا هوشیار است. در ادامه شما را با جزئیات بیشتری از روش کاشت مو Super FUE یا FUE آشنا می‌کنیم.

کاشت مو به روش FUE چگونه انجام می‌شود؟
نحوه کاشت مو به روش FUE

مراحل کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE به صورت خلاصه شامل مراحل آنالیز منطقه اهدا کننده و پیوندی، استخراج واحد فولیکولی و کاشت مو است. جزئیات این مراحل عبارت است از:

  1. بررسی بانک مو؛ در کاشت مو به روش FUE یک بانک مو در ناحیه کنار یا پشت سر انتخاب می‌شود. این نواحی به دلیل داشتن تراکم کافی بهترین انتخاب برای برداشت مو در اکثر بیماران است. برای ارزیابی وضعیت بانک موی بیمار و همچنین وضعیت منطقه پیوند از دستگاه‌های فوق پیشرفته استفاده می‌شود. به کمک آنالیز این دستگاه اطلاعات سودمندی مثل تعداد کل فولیکول‌های قابل برداشت از بانک موی سر، وضعیت پوست سر از نظر چربی، رطوبت و الاستیسته، وضعیت عمق ریشه‌های مو، تعداد گرافت‌های مورد نیاز و … مشخص شده و خط رویش مو به کمک کامپیوتر طراحی می‌شود.
  2. تزریق داروی بی‌حسی؛ در این مرحله داروی بی‌حسی به صورت موضعی به سر تزریق می‌شود تا درد ناشی از فرآیند برداشت و کاشت مو از بین برود.
  3. استخراج فولیکول مو؛ در این مرحله واحدهای فولیکولی مو بصورت جدا از هم و به کمک یک دستگاه پانچ مخصوص از بانک مو برداشت شده و به نواحی مورد نظر منتقل می‌شوند. تکنولوژی به کار رفته در این پانچ تاثیر زیادی در افزایش کیفیت فولیکول‌های برداشتی دارد. معمولا دستگاه پانج در کاشت مو به روش FUE کمتر از یک میلی متر ضخامت دارد. ابتدا به کمک یک پانچ تیز زخم کوچکی پیرامون واحد فولیکولی ایجاد می‌شود. بعد به کمک یک پانچ کند به بافت نرم پیرامون فولیکول مو دسترسی پیدا کرده و واحد فولیکولی از بافت اطراف جدا می‌شود. استفاده از پانچ کند در این مرحله به این دلیل است که در بیشتر موارد جهت و زاویه واحد فولیکولی در زیر پوست با جهت مو در سطح پوست متفاوت است. در نتیجه استفاده از پانچ تیز در این مرحله ممکن است به واحد فولیکولی آسیب بزند. در نهایت پس از اینکه واحد فولیکول از بافت اطراف جدا گردید، با استفاده از ابزاری مخصوص استخراج شده و در یک محلول مخصوص قرار داده می‌شود.
  4. کاشت واحدهای فولیکولی مو؛ در مرحله پایانی به کمک ابزار مخصوص کانال‌های استوانه‌ای در محل پیوند ایجاد شده و فولیکول‌های مو به کمک میکروسکوپ‌های سه بعدی، در دسته‌های ۱ تا ۴ تایی دقیقا مانند موی طبیعی در منطقه پیوندی کاشته می‌شود. فرآیند کاشت فولیکول‌ها در روش FUE شباهتی زیادی با روش FUT است.

مراحل فوق، فرآیند پایه‌ای روش FUE را بیان می‌کند. البته این روش با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از دستگاه‌های پیشرفته‌تر ارتقا یافته و در نتیجه تکنیک‌های دیگری نظیر کاشت مو به روش Super FUE ایجاد شده است. بنابراین کاشت مو به روش Super FUE از نظر فرآیند تفاوت زیادی با این روش ندارد و فقط در آن از دستگاه‌های جدید با دقت بالاتر استفاده می‌شود. به طور مثال در کاشت مو Super FUE از دستگاه‌های پیشرفته‌تری برای ایجاد کانال‌ها جهت کاشت فولیکول‌های مو استفاده می‌شود که نتایج کاشت مو را طبیعی‌تر می‌کند. در مجموع کاشت مو به روش FUE بسته به نیاز بیمار معمولا چند ساعت طول می‌کشد. به علاوه پس از کاشت مو نیازی به بستری نیست و بیمار می‌تواند به خانه برگردد. در ضمن به دلیل اینکه هیچ گونه‌ای برشی در ناحیه بانک مو ایجاد نشده است، هیچ جای بخیه‌ای باقی نمانده و منطقه اهدا کننده در عرض چند روز بهبود خواهد یافت.

مراحل کاشت مو به روش FUE
کاشت مو به روش FUE (مرحله تزریق بی‌حسی)
مراحل کاشت مو به روش FUE
مراحل کاشت مو Super FUE (مرحله استخراج واحد فولیکولی)
مراحل کاشت مو به روش FUE
دسته بندی فولیکول‌های استخراج شده در کاشت مو Super FUE
مراحل کاشت مو به روش FUE
مرحله کاشت مو در روش FUE به کمک دستگاه مخصوص

کاندید های کاشت مو FUE چه کسانی هستند؟

کاشت مو به روش FUE یک انتخاب مناسب برای افرادی است که به هر دلیلی نمی‌توانند از روش برداشت نواری یا FUT استفاده کنند. به طور مثال بیمارانی که به دلیل ناکافی بودن خاصیت کشسانی پوست سر کاندید مناسبی برای روش FUT نیستند، به راحتی می‌توانند از روش‌هایی نظیر کاشت مو Super FUE استفاده کنند. به علاوه گروه‌های زیر هم کاندیدای کاشت مو به روش FUE هستند:

علاوه بر موارد فوق، این نکته نیز حایز اهمیت است که در کاشت مو به روش FUE برش وسیعی روی سر بیمار ایجاد نمی‌شود. به همین جهت این روش انتخاب مناسبی برای افراد زیر است:

در مجموع روش FUE از نظر هزینه نسبت به روش برداشت نواری گران‌تر است ولی بسیاری از بیماران به دلیل ریسک ایجاد اسکار در روش برداشت نواری به سراغ روش کاشت مو FUE می‌روند (اطلاعات بیشتر).

کاندید های کاشت مو FUE چه کسانی هستند؟
کاندیدای مناسب برای کاشت مو به روش FUE

بانک مو در روش FUE

در قسمت قبل کاندیدای کاشت مو به روش FUE را بررسی کردیم. اما داشتن شرایط قبل به تنهایی برای موفقت‌آمیز بودن روش FUE کافی نیست. در کنار موارد فوق، داشتن یک بانک موی مناسب اهمیت زیادی دارد. در واقع شما برای این که بتوانید از کاشت مو FUE استفاده کنید، باید یک بانک موی مناسب با تراکم کافی داشته باشید. به طور مثال افرادی که به دلایلی مانند شیمی درمانی دچار کم پشتی کلی مو شده‌اند، احتمالا کاندید مناسبی برای کاشت مو FUE نیستند. لازم است بدانید که 40 درصد از متقضیان کاشت مو به روش FUE کاندید مناسبی برای این نوع از پیوند مو نیستند! زیرا میزان آسیب به فولیکول‌های مو در ناحیه اهدا کننده در این روش، بیش از 30 تا50 درصد خواهد بود. در مجموع زمانی که بانک موی بیمار برای کاشت به روش FUE مناسب نباشد، ممکن است از ترکیب روش‌های SUT و FUE یا از سایر روش‌های کاشت مو مثل کاشت مو BHT (پیوند مو از بدن به سر) یا کاشت مو به روش Micro FIT استفاده شود.

بانک مو در روش FUE
ویژگی های بانک موی روش FUE در کاشت مو

هزینه کاشت مو به روش Super FUE

هزینه کاشت مو به روش Super FUE مشابه سایر روش‌های پیوند مو بر اساس تعداد گرافت‌ها یا تارهای موی پیوند زده شده مشخص می‌شود. به علاوه دستمزد متخصص، تعرفه و شهرت کلینیک و متخصص و همچنین موقعیت جغرافیایی آن هم تاثیر زیادی در هزینه کاشت مو به روش Super FUE دارد. با در نظر گرفتن این موارد می‌توان گفت که هزینه این روش بین 4.5 تا 7 میلیون تومان هست. همچنین در نظر داشته باشید که هزینه کاشت مو به روش Super FUE به مکان جغرافیایی و شهر هم مرتبط است. برای آشنایی بیشتر با هزینه کاشت مو به روش Super FUE و سایر روش‌های کاشت مو در تهران، پیشنهاد می‌دهیم مقاله ما با عنوان قیمت کاشت مو در تهران را مطالعه بفرمایید.

توجه: برای آگاهی از آخرین نرخ هزینه کاشت مو به روش FUE با کلینیک مورد نظر خود تماس بگیرید.

هزینه کاشت مو به روش Super FUE
قیمت کاشت مو به روش Super FUE (تصویر نتیجه نهایی جلسه کاشت)

مزایا و معایب کاشت مو به روش Super FUE 

مزایای کاشت مو به روش Super FUE نسبت به سایر روش‌ها

در حال حاضر یک جراح متخصص می‌تواند با استفاده از روش کاشت مو FUT یک کاشت موی موفق با نتایج کاملا طبیعی انجام دهد به گونه‌ای که هیچ کس متوجه نشود که آن فرد کاشت مو انجام داده است. اما بزرگترین مشکل روش FUT این است که با ایجاد برش در ناحیه اهداکننده انجام می‌شود و این مساله می‌تواند باعث ایجاد جای زخم یا اسکار شود. برای رفع این مشکل، تکنیک‌های مختلفی جایگزین شده است که یکی از آنها روش کاشت مو FUE است. مزایای این روش عبارتند از:

مزایای کاشت مو به روش Super FUE نسبت به سایر روش‌ها
مزایای کاشت مو به روش FUE (استخراج واحد فولیکولی)

معایب کاشت مو به روش FUE 

همانطور که عنوان شد، تخصص و تجربه پزشک تاثیر زیادی در افزایش احتمال موفقیت و کاهش عوارض کاشت مو به روش FUE دارد. به همین جهت بهتر است بهترین کلینیک و پزشک را برای انجام این عمل انتخاب کنید. برای آشنایی با نکات مهم در انتخاب بهترین کلینیک و پزشک کاشت مو، توصیه می‌کنیم مقاله ما با عنوان معیارهای انتخاب کلینیک کاشت مو را مطالعه کنید.

معایب کاشت مو به روش FUE
تفاوت روش FUE و FUT برای کاشت موی سر

تفاوت کاشت مو به روش FUE با کاشت مو به روش FUT

برای مقایسه بیشتر بین روش‌های FUE و FUT می‌توانید از جدول زیر کمک بگیرید (منبع):

پارامتر کاشت مو به روش FUT کاشت مو به روش FUE
درد پس از عمل کاشت مو مقدار کم ندارد
درصد زمانی که متخصص در طول جراحی (برداشت و کاشت) برای بیمار صرف می‌کند 10 تا 30 درصد 80 تا 90 درصد
نیاز به بخیه زدن دارد ندارد
خونریزی زیاد در طول جراحی یا پس از آن در برخی از موارد ندارد
امکان استفاده از مدل موی کوتاه ندارد دارد
نتایج طبیعی دارد دارد
بی‌حسی، درد دائمی و آسیب پس از جراحی در برخی از موارد ندارد
دوره بهبود ناحیه برداشت مو 2 تا 3 هفته حدود 7 روز
دوره بهبود ناحیه کاشت مو حدود 14 روز 10 تا 14 روز
نرخ گرافت‌های آسیب دیده در زمان استخراج بین 1 تا 2 درصد بین 5 تا 10 درصد
پس از چند روز می‌توان به سر کار رفت؟ روز بعد از جراحی روز بعد از جراحی
پس از چند روز می‌توان ورزش کرد؟ 2 تا 3 هفته 1 تا 2 هفته
باقی ماندن اسکار دارد در حد میکروسکوپی
حساسیت به مواد بخیه در موارد نادر دارد ندارد
تراشیدن کامل سر نیازی ندارد نیاز دارد
کاشت برای محدوده وسیع طاسی سر مناسب است مناسب نیست
هزینه ارزان نسبتا گران

تفاوت کاشت مو به روش Super FUE و SUT

کاشت مو SUT و کاشت مو Super FUE هر دو از تکنیک‌های جدید و مناسب پیوند طبیعی مو هستند. این دو روش شباهت‌های زیادی با یکدیگر دارند و شاید بتوان گفت که تنها تفاوت اصلی آنها در نحوه برداشت گرافت از ناحیه اهدا کننده یا بانک موی سر است. همانطور که گفته شد، در روش Super FUE فولیکول‌های مو به وسیله یک پانچ مخصوص و پیشرفته برداشت می‌شوند. در حالیکه در روش SUT فرآیند برداشت از بانک مو یک دستگاه اتوماتیک انجام می‌شود. این دو روش از نظر تکنیک کاشت مو در ناحیه پیوندی تفاوت خاصی با هم ندارند.

تفاوت کاشت مو به روش Super FUE و SUT
تفاوت کاشت مو به روش SUT و FUE

مراقبت های پس از کاشت مو به روش FUE

پس از اتمام جلسه کاشت مو، پزشک مجموعه‌ای از توصیه‌های مراقبتی، نحوه شستن سر، نحوه صحیح خوابیدن و همچنین داروهای مورد نیاز را در اختیار شما قرار می‌دهد. با دقت به این موارد توجه کرده و آنها را دقیقا مطابق دستور پزشک انجام دهید تا بهبودی به سرعت حاصل شده و بهترین نتیجه بدست بیاید. سایر توصیه‌ها و نکات مهم پس از کاشت مو FUE به شرح زیر است:

مراقبت های پس از کاشت مو به روش FUE
مراقبت های پس از کاشت مو به روش Super FUE چیست

سوال مهم دیگر این است که آیا پس از کاشت مو نیاز به مصرف دارو است؟ برای پاسخ به این پرسش، ویدئوی زیر را تماشا کنید:

در صورت تمایل می‌توانید صوت این ویدئو را جداگانه بشنوید:

سوالات متداول کاشت مو Super FUE 

آیا در کاشت ابرو، ریش و سبیل هم از کاشت به روش Super FUE استفاده می‌شود؟

کاشت ریش و یا کاشت ابرو نسبت به عمل کاشت مو نیاز به ظرافت و حساسیت بیشتری دارد. بنابراین برای این کار باید از تکنیک‌هایی استفاده کرد که خطایی نداشته باشند. همچنین خواب و زاویه طبیعی ابرو و ریش نیز اهمیت زیادی دارد. در نتیجه بهترین تکنیک‌های کاشت مو که برای کاشت ابرو و یا کاشت ریش و سبیل هم استفاده می‌شود، روش‌های FUE و SUT است. برای آشنایی بیشتر با روش‌های کاشت ریش و سبیل، پیشنهاد می‌کنیم مقاله مجله لی‌لی‌مگ با عنوان کاشت ریش و سیبیل را مطالعه بفرمایید.

روش ترکیبی کاشت موی سر به روش FUE + FUT چیست؟

در کاشت مو به روش ترکیبی پزشک از ترکیب دو روش کاشت مو FUE و روش برداشت نواری برای بدست آوردن گرافت‌های بیشتر و در نتیجه تراکم بالاتر استفاده می‌کند. با استفاده از روش ترکیبی در یک جلسه تارهای موی بیشتری نسبت به هریک از روش‌های FUE یا FUT کاشته می‌شود. برای آشنایی بیشتر با این روش و هزینه آن توصیه می‌کنیم به مقاله ما با عنوان هزینه کاشت مو به روش ترکیبی مراجعه کنید.

یک جلسه از کاشت مو FUE چقدر زمان می‌برد؟

کاشت مو به روش Super FUE یا FUE به طور کلی روشی زمان‌بر و طولانی است. به همین دلیل پیوند مو در این روش در یک جلسه طولانی یا در چند جلسه کوتاه‌تر انجام می‌گیرد. به طور کلی زمان لازم برای روش FUE متغیر است و به این بستگی دارد که چه تعداد گرافت نیاز است. زمانی که چیزی حدود دویست گرافت نیاز است، جلسه در عرض چند ساعت به پایان می‌رسد. با این حال، وقتی در حدود 2500 تا 3000 گرافت احتیاج باشد، درمان بیش از دو روز طول می‌کشد.

قبل از عمل پیوند مو FUE چه کارهایی باید انجام دهیم؟

به طور کلی در جلسه‌ی مشاوره‌ی پیش از کاشت مو، پزشک به شما توصیه می‌کند تا مواردی را به عنوان آمادگی برای جراحی رعایت کنید. این موارد ممکن است شامل رژیم غذایی، استفاده از داروهای مختلف و همچنین کوتاه کردن موها باشد. معمولا پزشک توصیه می‌کند تا موهای خود را چند روز قبل از عمل کوتاه کنید. البته در نظر داشته باشید که موهای ناحیه اهداکننده در کاشت مو Super FUE یا FUE باید کاملا تراشیده شوند که این کار معمولا در روز عمل و در کلینیک انجام می‌گیرد.

آیا روش FUE کاشت مو درد دارد؟

عمل کاشت مو به روش FUE با استفاده از بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. به همین دلیل معمولا بیمار در این روش هیچ دردی نخواهد داشت و در طول عمل نیز کاملا هوشیار است. البته ممکن است بیمار در طول جراحی احساس درد اندکی در نواحی پوست سر داشته باشد که این موارد بسیار جزئی هستند. در صورتی که درد آزار دهنده باشد، ممکن است از داروی مسکن استفاده شود.

سوالات متداول کاشت مو Super FUE
تصاویر کاشت مو به روش Super FUE

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره کاشت مو به روش FUE، شما را به دیدن ویدئوی زیر دعوت می‌کنیم:

سخن پایانی درباره کاشت مو به روش FUE

در مجموع کاشت مو به روش FUE مزایا و معایبی در مقایسه با روش کاشت FUT دارد. بنابراین پیش از آن که روش مناسب برای کاشت موی سر خود را پیدا کنید، لازم است تمامی موارد و ملاحظات متعدد برای یافتن بهترین نتیجه توسط پزشک و جراح کاشت مو بررسی شود. در این مطلب تلاش کردیم تا اطلاعاتی مفید و کاربردی درباره روش کاشت مو FUE به شما بدهیم. در پایان منتظر سوال‌ها و نظرهای شما در قسمت نظرات هستیم.

14 پاسخ

  1. دستگاه fue در ویدیو و سایت مشاهده نشد آیا به روش افیو انجام میدین یا خودش اگر خودش ویدیو برای اثبات داشتن دستگاه در سایت قرار دهید

    1. سلام دوست عزیز
      لی‌لی‌مگ مجله اینترنتی است و با هیچ کلینیک زیبایی و کاشت مو ارتباطی ندارد. این مطلب نیز تنها با هدف افزایش اطلاعات و پاسخ به برخی پرسش‌های مخاطبان در مورد کاشت مو به روش FUE گردآوری شده است. پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی بیشتر با این روش و صحت نتایج آن، به صورت حضوری به کلینیک‌های معتبر مراجعه کرده و یا با افرادی که سابقه کاشت مو با این روش را دارند، مشورت کنید.

  2. سلام من میخواستم کاشت مو انجام بدم و 25 سالمه و طبیعتا ریزش موی دوباره خواهم داشت. بفرمایید کدوم روش برای اینکه بعدا هم دوباره بشه کاشت مو انجام داد مناسب تره؟ مرسی

    1. سلام دوست عزیز
      تا زمانی که ریزش موها قطع نشود، کاشت مو انجام نمی گیرد. پس باید تا زمان اتمام ریزش مو صبر کرده و بعد اقدام کنید.
      برای این که وضعیت ریزش موی شما مشخص شود، پیشنهاد می کنیم به یک کلینیک معتبر مراجعه کرده و از یک متخصص مشاوره بگیرید.

  3. سلام، آیا در کاشت مو و ابرو برای خانم ها به روش سوپر اف یو ایی پلاس، خانم ها باید موی پشت سر خود(اهدا کننده) را کوتاه کنند؟

    1. سلام دوست عزیز
      کاشت مو super FUE plus روشی پیشرفته تر نسبت به کاشت مو FUE است و در آن از یک ربات پیشرفته با تکنولوژی به روز برای برداشت فولیکول ها استفاده می شود. با این حال در این روش نیز مشابه تکنیک FUE یا super FUE بانک مو باید کاملا تراشیده شود.

    1. سلام دوست عزیز
      اصولا در کاشت مو fut امکان برداشت گرافت های بیشتری نسبت به کاشت مو fue وجود دارد. از طرفی در این روش به گرافت های برداشت شده آسیب کمتری می رسد. به همین دلیل برای افرادی که وسعت ناحیه طاسی سر در آنها زیاد است، معمولا از روش fut استفاده می شود مگر اینکه فرد به دلایلی کاندید مناسبی برای این روش نباشد.

    1. سلام دوست عزیز
      به طور کلی کاشت مو به روش fue و کاشت مو micro fit تفاوت زیادی با هم نداشته و هر دو از روش های جدید محسوب می شوند. این دو روش از روش های غیرجراحی کاشت مو هستند که در آنها گرافت های مو به صورت تک به تک و با یک ابزار مخصوص از ناحیه پشت سر برداشت می شوند. در ضمن نتیجه نهایی پیوند ما با این دو روش نیز خیلی تفاوتی ندارد. اما این که کدام یک از این دو روش برای شما مناسب است، موضوعی است که باید توسط متخصص پوست و مو و در جلسه مشاوره تعیین شود.

  4. سلام و وقت بخیر.روش ،اف ای تی،و اس یو تی و سوپر اف یو ئی تفاوت خاصی باهم دارند یا تفاوت خاصی ندارن و نتیجه کار کاشت یکسان هست تو روشهای نامبرده شده؟؟؟

    1. سلام دوست عزیز
      این سه روش تفاوت چندانی ندارند و همگی از روش های برداشت واحد فولیکولی (روش های غیرجراحی کاشت مو) محسوب می شوند. تنها تفاوت آنها در این است که از ابزارهای متفاوتی برای برداشت گرافت مو از ناحیه بانک مو استفاده می شود. البته روش های FUE و SUT نسبت به روش FIT از ابزارهای پیشرفته تری استفاده می کنند و به همین دلیل نتیجه پیوند بهتر خواهد بود.

  5. من بعد از مشاوره با چند کلینیک بین انتخاب روش sut و روش fue موندم. یک دکتر میگه sut، او یکی میگه fue
    میشه کمک کنید که کدوم روش بهتره و این که تفاوت روش fue و sut چیه؟

    1. سلام دوست عزیز
      کاشت مو به روش FUE و روش SUT هر دو از روش‌های جدید و توسعه‌ی یافته هستند و هر دو مورد زیرشاخه‌ای از روش‌های برداشت واحد فولیکولی محسوب می‌شوند. بنابراین در هر دو روش نحوه‌ی برداشت از بانک مو، به صورت برداشت تک به تک واحد فولیکلولی است. تنها تفاوت این دو روش در ابزاری است که فرآید برداشت گرافت‌های مو توسط آن انجام می‌گیرد. پس این دو روش تفاوت چندانی ندارند و خیلی تفاوتی نمی‌کند کدام روش را برای کاشت مو انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *