راهنمای سفر به استانبول (همه نکاتی که باید بدانید)

راهنمای سفر به استانبول به شما کمک می‌کند تا با برنامه‌ریزی بهتری به این شهر دیدنی سفر کنید. جالب است بدانید که سفر به استانبول نیازی به گرفتن ویزا ترکیه ندارد و به همین دلیل این شهر یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگری برای ایرانیان است. این شهر دیدنی ترکیبی از جاذبه‌های تاریخی و دیدنی مربوط به دوران عثمانی، مراکز خرید ارزان و مناسب و تفریحات مختلف است. برای این که بیشتر لذت را از سفر به استانبول ببرید، بهتر است با راهنمای سفر به این شهر آشنا شوید. پس در ادامه با ما در مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ همراه باشید تا شما را با شهر استانبول آشنا کرده و به تمام سوال‌های شما درباره سفر به استانبول و گردشگری در آن پاسخ دهیم.

سفر به استانبول؛ کامل‌ترین راهنمای سفر به استانبول
همه چیز در مورد سفر به استانبول ترکیه

اگر عجله داری این خلاصه مطالب رو بخون!

شما باید قبل از ورود به استانبول به خاطر داشته باشید:

آب و هوای استانبول می‌تواند بسیار متنوع باشد؛ به عنوان مثال در تابستان از ماه ژوئن تا اواسط سپتامبر هوا ممکن است بسیار گرم باشد. حداکثر دمای هوا در این روزها به 31 تا 35 درجه می‌رسد اما مشکل اصلی این است که هوا بسیار مرطوب خواهد بود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم هنگام سفر به استانبول در این ماه‌ها، لباس‌های بسیار سبک بپوشید. وقتی نوبت به ماه‌های زمستان می‌رسد که از نوامبر تا اواسط مارس را پوشش می‌دهد، هوا در استانبول خیلی سرد نخواهد بود. البته استانبول در مقایسه با بسیاری دیگر از شهرهای اروپا به علت محاصره شدن توسط دریاها، بسیار بارانی خواهد بود. به همین دلیل ما به شما توصیه می‌کنیم که اگر در زمستان به استانبول سفر می‌کنید، لباس بارانی و کفش بارانی به همراه داشته باشید. البته گاهی ممکن است هوا برفی باشد اما آن برف تا پایان روز ذوب خواهد شد، بنابراین نگران نباشید!

بسیاری از مردم بدنبال این پرسش هستند که بهترین ماه برای بازدید از استانبول یا به طور کلی ترکیه  کدام ماه است؟! همه چیز به آنچه شما به دنبال آن هستید و سلایق شما بستگی دارد. بنابراین ممکن است برای شما فصل زمستان یا فصل تابستان مناسب باشد. برای مثال اگر کسی که از آب و هوای بسیار گرم و همچنین سرمای زیاد متنفر است، قاعدتا ماه‌های مورد علاقه‌اش ماه آوریل و احتمالا ابتدای ماه ژوئن و نیز ماه‌های اکتبر و سپتامبر هستند. فراموش نکنید که در ماه آوریل جشنواره معروف لاله برپا می‌شود و همه‌ی شهر استانبول بسیار رنگارنگ، فوتوژنیک و جذاب خواهد بود.

بسته به نوع مسافرت شما در استانبول، 3 منطقه اصلی را پیشنهاد می‌دهیم که در آنها اقامت داشته باشید. این گزینه اول شامل مناطق سلطان احمد، سیرکچی ، امینونو ، لاله یا بیازیت است. همه این مناطق قسمت قدیمی استانبول را پوشش می‌دهد و در اینجا تمام مکان‌های تاریخی را پیدا خواهید کرد. بنابراین این مناطق برای خانواده‌ها و همه کسانی که دوست دارند تا جای ممکن به مناطق تاریخی شهر نزدیک باشند، مناسب است.

منطقه دیگری که توصیه می‌کنیم، تکسیم و خیابان استقلال هست. در این خیابان چیزهای بیشتری پیدا خواهید کرد. یک محیط پر جنب و جوش و یک تجربه خوب زندگی شبانه. در اینجا در طول روز مغازه‌های زیادی پیدا خواهید کرد که می‌توانید غذاهای ترکی و حتی لباس خریداری کنید. اما شب هنگام رستوران‌ها، تفریحات و کلوپ‌های شبانه زیادی در این منطقه پیدا خواهید کرد و بنابراین اگر با خانواده به استانبول می‌آیید و به دنبال مکانی آرام هستید، اقامت در این منطقه را توصیه نمی‌کنیم. البته اگر می‌خواهید در یک منطقه آرام و یا در نزدیکی تکسیم اقامت داشته باشید‌، توصیه می‌کنیم نگاهی به هتل‌های اطراف برج گالاتا که مکانی آرام و مناسب است، بیندازید.

منطقه سوم که اقامت در آن را توصیه می‌کنیم، منطقه کادیکوی (Kadıköy) نام دارد که در سمت آسیایی استانبول است. قیمت هتل‌ها در مقایسه با دو مورد قبلی که ذکر شد، در اینجا مناسب‌تر خواهند بود. این منطقه از نظر دسترسی هم مناسب است و اصلا جای نگرانی نیست. زیرا به کمک کشتی و حتی تونل زیر آب مارمارای استانبول به راحتی می‌توانید به قسمت قدیمی استانبول بروید. اگر از کشتی استفاده کنید، فقط 20 دقیقه طول می‌کشد تا از کادیکوی به قسمت قدیمی استانبول برسید. بنابراین اگر می‌خواهید محلی آرام و مناسب را برای اقامت در استانبول پیدا کنید، ما قطعا کادیکوی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

 بسیاری از افراد وقتی به استانبول می‌آیند، مخصوصا زنان، نگران نوع لباس هستند. صادقانه می‌گوییم نگران نباشید، شما می‌توانید هر لباسی را که می‌خواهید بپوشید و نیازی به پوشاندن مو یا بدن شما نیست. مگر اینکه بخواهید از مساجد بازدید کنید (در ترکیه زنان ترک سبک مد بسیار خوبی دارند و بیشتر آنها لباس مثل کشورهای غربی می‌پوشند).

 اگر شما نیاز به مبادله پول در استانبول دارید، توصیه می‌کنیم این کار را در اطراف بازار گراند یا در برخی از صرافی‌های اطراف تکسیم انجام دهید اما هرگز این کار را در فرودگاه انجام ندهید! اما اگر در فروگاه نیاز ضروری به پول دارید، مقدار کمی از پول خود را مبادله کنید تا بتوانید خود را از فرودگاه به مرکز شهر برسانید و مابقی را در صرافی‌های مرکز شهر مبادله کنید زیرا نرخ‌های صرافی داخل فرودگاه بسیار بالا هستند.

 اگر می خواهید در استانبول از جایی به جای دیگری بروید، توصیه می‌کنیم این کار را با وسایل حمل و نقل عمومی انجام دهید. حمل و نقل عمومی در استانبول بسیار آسان و مقرون به صرفه است. البته بسیاری از مردم می‌ترسند و می گویند “آه ، استانبول یک شهر بزرگ است ، من گم می‌شوم” که کاملا طبیعی است اما نگران نباشید، ما در همین مقاله به دو مورد بصورت کامل اشاره کرده‌ایم. اولا برای حمل و نقل عمومی به چه کارتی نیاز داریم و ثانیا نحوه استفاده از حمل و نقل در ترکیه چگونه است. برای این منظور به بخش های انتهایی همین مقاله مراجعه بفرمایید.

با این وجود اگر می‌خواهید در استانبول تاکسی بگیرید، لطفا این کار را در خیابان انجام ندهید زیرا آنها پول زیادی از شما می‌گیرند (بعضا مشاهده شده 3 تا 4 برابر حد مجاز دریافت می کنند!) و  همچنین برای اینکه بتوانند مبلغ بیشتری دریافت کنند، معمولا شما را از طولانی‌ترین راه‌ها عبور می‌دهند. در عوض، ما 2 پیشنهاد عالی برای شما داریم. پیشنهاد شماره اول یک تاکسی اینترنتی عالی به نام BiTaksi است. در این برنامه شما می‌توانید یک تاکسی انتخاب کنید و حتی می‌توانید هزینه آن را بصورت آنلاین یا مستقیم در کابین خودرو پرداخت کنید. پیشنهاد دوم ما برنامه Uber است. اما توجه داشته باشید که تمامی امکانات مرسوم این برنامه مانند کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی در استانبول فعال نیست و کار نمی‌کند. در Uber استانبول شما می‌توانید بین خودروهای کابین زرد یا آبی یکی را انتخاب کنید و نرخ‌های آن ها را هم همانجا در برنامه مشاهده خواهید کرد.

برای داشتن سرویس اینترنت در استانبول و به طور کلی در ترکیه، 3 شرکت را به شما پیشنهاد می‌دهیم. اولین مورد ترکسل (Turkcell)، سپس وودافون (Vodafone) و سپس ترک تله‌کام (Turk Telekom) است. این سرویس‌های اینترنت را می ‌توانید در فرودگاه یا در توریستی‌ترین مناطق پیدا کنید. قیمت‌ها در حدود 80 تا 120 لیر ترکیه خواهد بود.

وقتی در مناطقی مانند تکسیم یا سلطان احمد هستید، باید بسیار مراقب باشید. در این مناطق ممکن است افرادی سعی کنند با روشی کاملا دوستانه به شما نزدیک شوند. مثلا وقتی در سلطان احمد هستید، بعضی از افراد ممکن است شما را به نوشیدن چای دعوت کنند اما بعد از آن سعی می‌کنند شما را به منظور فروش چیزی به فروشگاه خود ببرند. اما بدترین اتفاق در تکسیم به خصوص برای مردان و کسانی که به تنهایی سفر می‌کنند، اتفاق می‌افتد. به عنوان مثال، شما در حال راه رفتن هستید که فرد دیگری سعی می‌کند به شما نزدیک شود تا شما را به یک نوشیدنی دعوت کند. اما بعد از دریافت صورتحساب خواهید دید که مجبورید صدها دلار بپردازید و در تله این حقه افتاده‌اید!

اگر می‌خواهید از استانبول به شهرهای دیگر ترکیه بروید، ما این 3 گزینه را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

اولین گزینه سفر با اتوبوس خواهد بود که برای این منظور شرکت اتوبوسرانی Kamil Koç را به شما توصیه می‌کنیم زیرا بیشترین مسیرها را در ترکیه دارد. همچنین اگر می‌خواهید به طور خاص مسیر استانبول به منطقه باستانی کاپادوکیا یا برعکس را بروید، ما شرکت اتوبوسرانی Nevşehir Seyehat را به شما پیشنهاد می‌کنیم چرا که قیمت‌های عالی و همچنین خدمات فوق العاده‌ای دارد.

 اگر می خواهید با هواپیما از استانبول به شهرهای دیگر بروید، خطوط هوایی پگاسوس که ارزان قیمت هستند را به شما پیشنهاد می‌کنیم که تنها البته فقط از فرودگاه صبیحه گوکچن که در سمت آسیایی استانبول قرار دارد، پرواز می‌کند. همچنین خطوط هوایی پگاسوس، سرویس‌های اتوبوسرانی دارند که Havabus نامیده می‌شوند. این اتوبوس‌ها از میدان تکسیم حرکت کرده و شما را تا فرودگاه می‌رسانند.

گزینه دیگری که برای حمل و نقل بین شهری دارید، استفاده از قطار است. مثلا می‌توانید از قطار استانبول-آنکارا یا استانبول-قونیه برای رفتن به آنکارا و قونیه استفاده کنید.

برای استفاده از وسایل برقی همراه خود در سفر لازم است بدانید که دوشاخه‌ها و پریزهای برق در ترکیه از نوع F هستند. ولتاژ استاندارد 220 ولت است بنابراین اگر وسایل الکترونیکی شما بین 220 تا 240 ولت هستند، می‌توانید از آنها استفاده کنید. پس در ترکیه هیچ مشکلی برای مسافران کشورهای اروپا، انگلیس، آفریقا و آسیا وجود ندارد  اما اگر از کشورهایی مانند ایالات متحده آمریکا، کانادا، مکزیک یا کشورهای آمریکای جنوبی به استانبول سفر می‌کنید، به یک مبدل نیاز دارید زیرا ولتاژ استاندارد در آنجا بین 100 تا 127 ولت است.

پیشنهاد می کنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نکات مهم در سفر به استانبول این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

این هم یک ویدیوی کوتاه و جالب از مناظر و جاذبه های استانبول….

https://lilimag.net/wp-content/uploads/2020/12/istanbul-travel-guide-video.mp4

راهنمای سفر به استانبول؛ پیش از سفر به استانبول باید بدانید

قبل از آن که به سراغ راهنمای سفر به استانبول، رزرو هتل در این شهر، رستوران‌ها و جاهای دیدنی آن برویم، بهتر است اطلاعات مختصری درباره شهر استانبول به شما بدهیم. پس با ما همراه باشید:

موقعیت جغرافیایی استانبول

شهر استانبول با مساحت 5٫343 کیلومتر مربع در ساحل دریای مرمره قرار دارد و تنگه بسفر که این دریا را به دریای سیاه متصل می‌کند، از وسط این شهر می‌گذرد. بخش غربی شهر در قاره اروپا (شبه جزیره ترکیه) و بخش شرقی آن در آسیا (شبه جزیره آناتولی) واقع است. به طور کلی نواحی استانبول به 3 قسمت اصلی شبه جزیره تاریخی استانبول قدیمی شامل محله امین اونو و فاتح، بخش شمال شاخ طلایی یا گلدن هورن شامل محله‌های بی‌اغلو و بشیکتاش و بخش‌های آسیایی استانبول شامل محله‌های اسکودار و کادیکوی تقسیم می‌شود. جمعیت این شهر طبق سرشماری انجام شده در پایان سال 2019 میلادی، 15.52 میلیون نفر بوده است.

اطلاعات کلی در مورد شهر استانبول

قبل از سفر به استانبول بهتر است اطلاعات کلی درباره این شهر داشته باشید:

  • زبان مردم این شهر ترکی استانبولی است.
  • واحد پول استانبول لیر ترکیه است.
  • استانبول از نظر زمانی یک ساعت و نیم از تهران عقب‌تر است.
  • نوع برق شهری استانبول 230 ولت/ 50 هرتز و دو شاخه نوع C و F می‌باشد.
  • کد کشور ترکیه 90+ است.
  • شماره تلفن‌های ضروری استانبول شامل پلیس: 155، اورژانس: 112 و آتش نشانی: 110 می‌باشد.
  • جهت رانندگی در استانبول از راست می باشد.
مهمترین نکات سفر به استانبول ترکیه

آب و هوای استانبول؛ بهترین زمان سفر به استانبول چه وقتی است؟

آب و هوای استانبول در فصل‌های مختلف سال و همچنین در نواحی مختلف شهر بسیار متغیر و متفاوت است. شما در این شهر می‌توانید آب و هوای مدیترانه‌ای، گرمسیری و آب و هوای اقیانوسی را تجربه کنید. بنابراین اگر به دنبال بهترین فصل برای سفر به استانبول هستید، بهتر است با آب و هوای این شهر در فصول مختلف آشنا شوید:

سفر به استانبول در بهار

استانبول در بهار روزهای گرمی دارد و شب‌ها هوای خنک و ملایم و دوست داشتنی را تجربه می‌کند. گاه گاهی باران بهاری نیز شروع به باریدن می‌کند، پس شما در این فصل، این شهر را رنگین‌تر و زنده‌تر از هر زمان دیگری می‌بینید. به همین جهت بهترین زمان سفر به استانبول فصل بهار است. میانگین دمای استانبول در این فصل بین  18تا 27 درجه سانتیگراد است.

سفر به استانبول در تابستان

آب و هوای استانبول در فصل تابستان و به ویژه در ماه‌های تیر و مرداد، گرم‌ترین و کم بارش ترین زمان خود را دارد. بنابراین سفر به استانبول در این فصل گزینه‌ی مناسبی نیست. به همین دلیل قیمت تورهای استانبول در این روزها پایین می‌آید که شاید کمی فریبنده باشد.

سفر به استانبول در پاییز

آب و هوای استانبول در پاییز به مانند پاییز تهران است. یعنی شهر از حالت خلوتی در می‌آید و دوباره جنب و جوش در شهر دیده می‌شود و بسیاری از شهروندان که برای فرار از گرمای تابستان به دیگر مناطق ترکیه رفته بودند، بر می‌گردند. به طور کلی هوای معتدل پاییزی سبب می‌شود که این فصل یکی از بهترین روزهای سال برای سفر به استانبول باشد.

سفر به استانبول در زمستان

روزهای زمستانی استانبول سرد و برفی هستند و میانگین دمای روزانه بین 8 تا 12 درجه است. بارش ملایم برف در برخی از روزهای زمستان نیز دور از انتظار نیست. بنابراین بهترین زمان مسافرت به استانبول فصل بهار و پاییز است، دقیقا زمانی که شرایط آب و هوایی مطلوب به دور از گرمای سوزان و سرمای یخ بندان در انتظار شماست (اطلاعات بیشتر).

سفر به استانبول در زمستان

امنیت در شهر استانبول

به طور کلی استانبول شهر نسبتا امنی است و پلیس تقریبا در همه جای آن حضور دارد، اما باید نکات امنیتی را هم در نظر بگیرید. به نظر بسیاری از گردشگران امنیت شهر استانبول تقریبا مشابه تهران است و شما باید هر نکته‌ی ایمنی که در تهران رعایت می‌کنید را در استانبول هم اجرا کنید. سعی کنید همه جا و به خصوص در مکان‌های شلوغ مراقب جیب، کیف، گوشی همراه و مدارک خود باشید. بهتر است پاسپورت خود را در صندوق امن هتل (Safe Box) قرار دهید و فقط کپی آن را همراه خود داشته باشید. همچنین در گشت و گذارها فقط به اندازه‌ی نیاز پول نقد به همراه داشته باشید. لازم به ذکر است که برخی محله‌های استانبول مانند برخی خیابان‌های منطقه سلطان احمد، از ساعت 10 شب به بعد خیلی خلوت می‌شوند و در صورتی که در این ساعات در این خیابان‌ها پیاده هستید، جانب احتیاط را بیشتر رعایت کنید (برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید).

نکات امنیتی در سفر به استانبول ترکیه

راهنمای سفر به استانبول؛ آشنایی با بهترین هتل های استانبول

تنوع هتل در استانبول در دنیا کم نظیر است. این شهر با داشتن بیش از 800 هتل توانایی پذیرش سالانه بیش از ده میلیون مسافر را دارد. تقریبا هر برند بین‌المللی که بشناسید در استانبول یک یا چند هتل دارد. از جمله هیلتون، کنراد، بست وسترن، ایبیس و شانگریلا. در ادامه شما را با مهمترین نکات درباره رزرو هتل در سفر به استانبول آشنا می‌کنیم.

هزینه اقامت در استانبول (آپدیت بهار 99)

هزینه رزرو هتل و اقامت، بیشترین سهم را در هزینه‌های سفر به استانبول شامل می‌شود. البته استانبول طیف متنوعی از هتل‌ها شامل هتل‌های 5 ستاره تا 2 ستاره، هاستل‌ها، مهمان‌خانه‌ها و آپارتمان‌ها در نقاط مختلف را در اختیار شما قرار می‌دهد. مشخص است که هر چه هتل شما از نواحی مرکزی و شلوغ شهر مثل خیابان استقلال و میدان تکسیم فاصله داشته باشد، هزینه رزرو هتل نیز پایین‌تر خواهد بود. با این وجود می‌توان حدود هزینه رزرو هتل در استانبول را این گونه بیان کرد:

  • هتل های ۲ ستاره استانبول: حدود 100 لیر ترکیه تا 400 لیر ترکیه
  • هتل های ۳ ستاره استانبول: حدود 120 لیر ترکیه تا 500 لیر ترکیه
  • هتل های ۴ ستاره استانبول: حدود 200 لیر ترکیه تا 1,300 لیر ترکیه
  • هتل های ۵ ستاره استانبول: از 230 لیر ترکیه تا 2,500 لیر ترکیه
  • هاستل های استانبول: از 40 لیر ترکیه تا 120 لیر ترکیه
  • مهمان خانه های استانبول: از 50 لیر ترکیه تا 600 لیر ترکیه
  • آپارتمان های استانبول: از 150 لیر ترکیه تا 2,000 لیر ترکیه
کاهش هزینه سفر به استانبول ترکیه با رزرو هتل مناسب

نکاتی برای رزرو هتل در استانبول

به طور کلی بیشتر هتل‌های استانبول در مناطق فاتح و بی‌اغلو قرار دارند زیرا بسیاری از جاذبه‌های تاریخی، موزه‌ها و مراکز خرید استانبول در این دو منطقه قرار دارند. به عنوان مثال میدان تکسیم، خیابان استقلال و برج گالاتا در منطقه بی‌اغلو و مسجد ایاصوفیه، مسجد سلطان احمد، کاخ توپکاپی، آب انبار بازیلیکا سیسترن و بازار بزرگ در محله سلطان احمد در منطقه فاتح قرار دارند. البته همانطور که گفتیم هزینه رزرو هتل در این مناطق بیشتر از نواحی دور از شهر خواهد بود. در ادامه شما را با برخی از بهترین هتل‌های استانبول و آدرس‌های آنها در رنج‌های مختلف قیمتی آشنا می‌کنیم:

بهترین هتل های ارزان استانبول

هتل آدا استانبول (Ada Hotel Istanbul)

آدرس: ترکیه، استانبول، فاتح، سلطان احمد، بینبیردیرک، خیابان محمت پاشا یکوسو، پلاک 30

Address: Binbirdirek, Sehit Mehmetpasa Yokusu Sokak No:30, 34120 Sultanahmet / Fatih / İstanbul, Turkey

هتل اکسپرس اینچی ایرپورت (Express İnci Airport Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، کوچکچکمجه، کارتال تپه، خیابان پاموک، پلاک 18

Address: Kartaltepe, Pamuk Sk. No:18, 34295 Küçükçekmece/İstanbul, Turkey

هتل گلدن گالاتا استانبول (Golden Galata Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، محله حاجی‌ممی، خیابان گالاتا ماندراسی، پلاک 14

Address: Hacımimi Mh, Galata Mandırası Sk., 34425 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

راهنمای سفر استانبول ترکیه – آشنایی با هتل ارزان در استانبول

بهترین هتل های میدان تکسیم استانبول

هتل مارمارا تکسیم (The Marmara Taksim)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، میدان تکسیم

Address: Taksim Meydani, Beyoglu, 34437 Istanbul, Turkey

هتل اینترکنتیننتال (InterContinental Istanbul)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، گوموس‌اویو، خیابان اسکر اوجا، پلاک 1

Address: Gümüşsuyu, Asker Ocağı Cd. No. 1, 34435 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

هتل ریوا استانبول (Riva Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، کوجاتپه، خیابان آیدده، پلاک 8

Address: Kocatepe, Aydede Cd. No:8, 80090 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

راهنمای سفر استانبول – آشنایی با هتل های تکسیم استانبول

بهترین هتل های متوسط در استانبول

هتل الیت ورلد پرستیژ استانبول (Elite World Prestige Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، کجاتپه، خیابان شهید مختار بی، پلاک 40

Address: Kocatepe, Şht. Muhtar Bey Cd. No:40, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

هتل تقسیم گونن (Taksim Gonen Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، کجاتپه، خیابان آیدده، پلاک 15

Address: Kocatepe, Aydede Cd. No:15, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

هتل ارسین تکسیم پرمیر استانبول (Eresin Taxim Premier Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، کجاتپه، خیابان توپجو، پلاک 16

Address: Kocatepe, Topçu Cd. No: 16, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

راهنمای سفر به استانبول – آشنایی با هتل های اقتصادی استانبول

بهترین هتل های لوکس در استانبول

هتل رومانس استانبول (Hotel Romance Istanbul)

آدرس: ترکیه، استانبول، فاتح، هوجا پاشا، خیابان خداوندگار، پلاک 5

Address: Hoca Paşa, Hüdavendigar Cd. No:5, 34110 Fatih/İstanbul, Turkey

هتل الیت ورلد (Elite World Istanbul Hotel)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، محله شهیت مختار، خیابان مختار بی، پلاک 42

Address: Şehit Muhtar Mh, Şht. Muhtar Bey Cd. No:42, 34437 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

هتل تایتانیک بیزینس (Titanic Business Kartal)

آدرس: ترکیه، استانبول، کارتال، اورتا، کاپتاندریا، پلاک 37

Address: Orta, Kaptanıderya Cd. No:37, 34880 Kartal/İstanbul, Turkey

راهنمای سفر به استانبول – آشنایی با هتل های لوکس استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ شکم گردی در استانبول

در سفر به استانبول اصلا نباید نگران خورد و خوراک باشید. زیرا غذاهای سنتی این شهر شباهت زیادی به غذاهای ایرانی دارد و قطعا با ذائقه شما همخوانی دارد. همچنین تنوع رستوران‌های این شهر بسیار زیاد است. شما در استانبول می‌توانید انواع رستوران‌های سنتی ترکی، رستوران‌های ایرانی، رستوران‌های غذای دریایی و شعبه‌های مشهورترین فست فودهای جهان مثل کی‌اف‌سی، برگر کینگ و مک دونالد را پیدا کنید. برای آشنا بیشتر با رستوران‌ها و غذاهای استانبول به موارد زیر توجه کنید:

آشنایی با بهترین غذاهای ترکی

فرهنگ غذایی استانبول و غذاهای سنتی این شهر، شباهت زیادی به ذائقه ایرانی‌ها دارد. بنابراین چشیدن طعم غذاهای ترکی یکی از محبوب‌ترین تجربه‌های سفر به استانبول است. شما می‌توانید این غذاها را در رستوران‌های سنتی استانبول یا دکه‌های غذای خیابانی این شهر پیدا کنید. مشهورترین غذاهای استانبول عبارتند از:       

  • بورک (Borek):بورک یکی از محبوب‌ترین صبحانه‌ها و میان‌وعده‌های استانبول است که در انواع مختلفی درست می‌شود. برای تهیه بورک از خمیر یوفکا استفاده شده و داخل آن با مواد مختلفی مثل گوشت چرخ‌کرده، پنیر و سبزیجات پر می‌شود.
  • اسکندر کباب (Iskender Kebap):اسکندر کباب یکی از کباب‌های معروف ترکیه است که می‌توانید آن را در اکثر خانه‌های کباب استانبول سفارش دهید. برای تهیه‌ی این کباب، فیله‌ی گوشت بره در سس گوجه‌فرنگی پخته و به همراه برنج یا نان پیتا و ماست سرو می‌شود.
  • دونر کباب (Kebap):دونر کباب همان کباب ترکی است و برای تهیه آن از گوشت بره، گوساله و مرغ استفاده می‌شود. مرغ و گوشت این غذا به صورت لایه لایه روی سیخی چرخان قرار گرفته و با چرخیدن نزدیک آتش، گوشت کم کم کباب می‌شود.
  • لهمجون (Lahmacun):لهمجون یا لاهماجون شباهت زیادی با پیتزا دارد. در این غذا مواد مختلفی مثل گوشت چرخ‌کرده، سبزیجات خرد شده، پیاز، گوجه، جعفری و ادویه‌هایی مثل آویشن، فلفل، دارچین و زردچوبه را روی خمیر ریخته و بعد داخل فر قرار می‌دهند.
  • پیده (Pide):پیده نیز شباهت زیادی با پیتزا دارد. در این غذا خمیرهای قایقی‌شکل تنوری، با مواد مختلفی مثل گوشت طعم‌دار شده، اسفناج، تخم‌مرغ و سوجوک (سوسیس مخصوص و تند ترکی) یا کوش‌باشی (تکه‌های کوچک گوشت گوساله‌ی طعم‌دارشده) پر می‌شوند.
  • کومپیر (Kumpir):کومپیر یا سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای خیابانی استانبول است که به صورت میان وعده سرو می‌شود. در این غذا داخل سیب زمینی با موادی مثل ذرت، نخود فرنگی، کاهو، خیارشور، زیتون سیاه و سبز، سوسیس و انواع سس پر می‌شود (اطلاعات بیشتر ).
نکات سفر به استانبول – آشنایی با غذاهای سنتی ترکی

آشنایی با بهترین شیرینی های ترکی

در کنار غذاهای خوشمزه، شیرینی‌ها و دسرهای استانبول هم محبوبیت زیادی دارد. از معروف‌ترین شیرینی‌های استانبول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:       

  • باقلوا (Baklava):باقلوا محبوب‌ترین و مشهورترین شیرینی سنتی ترکی است که در انواع مختلفی درست می‌شود. برای درست کردن باقلوا استانبولی لایه‌های خمیر نازک با پسته حلبی و گردو پر شده و سپس با شربت شیرین می‌شود.
  • شکرپاره (Şekerpare):شکرپاره یک شیرینی چسبناک و لقمه‌ای شکل است که رنگ طلایی دارد. این شیرینی در هنگام طبخ برای مزه دار شدن داخل یک شربت بسیار شیرین قرار می‌گیرد تا شیره خوشمزه آن را به خود جذب کند. شکر پاره بعد از باقلوا محبوب‌ترین شیرینی ترکی است.
  • بستنی دوندورما (Dondurma):بستنی دوندورما مشابه سایر بستنی‌ها از شیر، شکر و ثعلب درست می‌شود. اما نکته‌ی جالب در مورد دوندورما، نوع خاص سرو کردن آن است.
  • کونفه (Künefe):شیرینی کونفه یکی از شیرینی‌های خوشمزه استانبول با عطر و طعم دلپذیر است که در آن از خمیر کادایف با پنیر آب شده در اجاق استفاده می‌شود. البته شربت نیز جزء لاینفک آن به حساب می‌آید. این شیرنی بعد از خوردن کباب بسیار ترجیح داده می‌شود.
  • لوکوم (Lokum):شیرینی لوکوم در واقع همان راحت الحلقوم ترکی و یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌های استانبول است.
نکات سفر به استانبول – آشنایی با شیرینی های سنتی ترکی

آشنایی با نوشیدنی های معروف استانبول

در کنار شیرینی‌ها و غذاهای سنتی، بد نیست اطلاعاتی درباره نوشیدنی‌های ترکی هم بدست آورید. این نوشیدنی‌ها که در کافه‌ها و دکه‌های خیابانی استانبول سرو می‌شوند، عبارتند از:

  • قهوه ترکی (Turkish Coffee):قهوه‌ی ترکی برای همه آن‌چنان لذت‌بخش نخواهد بود و این نوع از قهوه طرفداران خاص خود را دارد. بسیاری از گردشگران و غیربومی‌ها، این قهوه را بسیار قوی می‌دانند و جزو نوشیدنی‌هایی است که شاید همیشه مایل به نوشیدنش نباشید.
  • چای ترکی (Turkish Tea):چای از دوران گذشته یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در ترکیه و شهرهای آن نظیر استانبول بوده است. چای ترکی اصولا در یک استکان باریک و کوچک ریخته و در کنار شیرینی‌های ترکی یا سیمیت نوشیده می‌شود.
  • آیران (Ayran):آیران یکی از معروف‌ترین نوشیدنی‌های ترکی است که از ترکیب ماست، نمک و آب تهیه می‌شود. این نوشیدنی به عنوان مکملی ایده آل برای غذاهای کبابی و گوشتی مورد استفاده قرار گرفته و به ویژه در تابستان خیلی می‌چسبد.
نکات سفر به استانبول ترکیه – آشنایی با نوشیدنی های سنتی ترکی

هزینه خورد و خوراک در استانبول (آپدیت بهار 99)

از آنجایی که تعداد رستوران‌های استانبول زیاد است، می‌توانید رستوران‌های ارزان قیمت متعددی در این شهر بیابید. قیمت هر وعده غذا در رستوران‌های ارزان استانبول بین 20 تا 40 لیر است. برای رستوران‌های زنجیره‌ای مثل مک دونالد هم همین حدود می‌توانید هزینه کنید. اگر قصد دارید کمی بیشتر هزینه کنید، می‌توانید به رستوران‌های متوسط استانبول بروید. قیمت هر وعده غذا در این رستوران‌ها بین 40 تا 75 لیر است. اگر هم به دنبال یک وعده غذای خاطره‌انگیز در رستوران‌های لوکس استانبول هستید، باید مبلغ بیشتری را هزینه کنید. زیرا هر وعده غذا در رستوران‌های لوکس استانبول بین 120 تا 400 لیر هزینه خواهد داشت. همچنین برای تهیه یک بطری آب معدنی کوچک هم باید 1.51 لیر بپردازید. البته در انتخاب رستوران‌ها برای خوردن غذا در استانبول، علاوه بر اینکه به قیمت‌ها توجه می‌کنید، حواس‌تان به تمیزی و پاکیزگی هم باشد، به هر حال سلامتی گران‌بهاترین سرمایه‌است خصوصا در سفر!

کاهش هزینه های سفر به استانبول با انتخاب رستوران مناسب

بهترین رستوران های استانبول

یکی از مهمترین سوالات گردشگران در سفر به استانبول، این است که بهترین رستوران استانبول کجاست؟ همانطور که گفتیم استانبول رستوران‌های متنوعی دارد که پاسخگوی تمامی سلیقه‌ها هستند. برای آشنایی با رستوران‌های مختلف استانبول توصیه می‌کنیم مطالب ما با عناوین بهترین رستوران استانبول،  ارزان ترین رستوران های استانبول، رستوران های ایرانی استانبول و لوکس ترین رستوران های استانبول را مطالعه بفرمایید. اما به طور خلاصه می‌توان از 4 رستوران زیر، به عنوان بهترین رستوران‌های استانبول نام برد:

رستوران نیکول (Nicloe Restaurant)

رستوران نیکول یکی از لوکس‌ترین رستوران‌های استانبول و اولین رستوران ترکیه است که توانست ستاره میشلن را از آن خود کند. در این رستوران انواع غذاهای ترکی، اروپایی و بین المللی با کیفیت عالی و در فضایی لوکس و به یادماندنی سرو می‌شود. سرآشپز رستوران نیکول شخصی به نام آیلین یازیکیوقلو است که مهارت بالایی در آشپزی فرانسوی و ترکی دارد.

ساعت کاری: 18:30 عصر تا 1 بامداد

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، خیابان بگازکسن، خیابان تومتوم کاپتان، پلاک 18

Address: Bogazkesen Cad. Tomtom Kaptan Sk, No:18 Beyoglu, Istanbul 34433 Turkey

رستوران نصرت استانبول (Nusr-Et Restaurant)

رستوران نصرت استانبول یکی از مشهورترین رستوران‌های این شهر است که علاوه بر استانبول، در بسیاری از نقاط جهان نظیر دبی، ابوظبی، نیویورک، دوحه، میامی و بسیاری از شهرهای ترکیه شعبه دارد. این رستوران به دلیل سرو استیک‌های خوشمزه با سبکی خاص مشهور است. برای آشنایی بیشتر با شعبه‌های این رستوران در استانبول و قیمت غذاهای آن، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ما با موضوع قیمت غذاهای رستوران نصرت استانبول را مطالعه بفرمایید.

رستوران باربیکیو کوچوکگلو (Kucukoglu Barbecue Restaurant)

رستوران باربیکیو کوچوکگلو با وجود قرارگیری در مناطق توریستی شهر استانبول، فضایی دنج و آرام دارد. در این رستوران می‌توانید انواع غذا‌های ترکی، کباب و گریل با گوشت حلال و همچنین غذا‌های دریایی، مدیترانه‌ای و بین‌المللی را سفارش دهید. باربیکیو کوچوکگلو یکی از بهترین رستوران‌های ارزان استانبول محسوب می‌شود.

ساعت کاری: 11 صبح تا 11:30 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، فاتح، محله علمدار، خیابان استاد کاظم اسماعیل گورکان، پلاک 2

Address: Alemdar, Prof. Kazım İsmail Gürkan Cd. no:2, 34110 Fatih/İstanbul, Turkey

رستوران ریحون استانبول (Reyhun Iranian Restaurant)

رستوران ریحون بهترین رستوران ایرانی در استانبول است که فاصله کمی تا مرکز شهر و میدان تکسیم دارد. در این رستوران می‌توانید غذاهایی نظیر شیشلیک، جوجه کباب، کباب وزیری، کباب نگینی، کباب بختیاری، خورشت قیمه، قورمه سبزی و فسنجان را در فضایی کاملا ایرانی میل کنید.

ساعت کاری: 12 ظهر تا 11 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، محله توم توم، خیابان ینی کارسی، شماره 26.1

Address: Tomtom, Yeni Çarşı Cd. 26/1, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

نکات سفر به استانبول ترکیه – آشنایی با بهترین رستوران استانبول

بهترین کافه های استانبول

کافه‌های استانبول محبوبیت زیادی در بین گردشگران تور استانبول دارد. شما در این کافه‌ها می‌توانید انواع نوشیدنی‌های ترکی و دسرهای خوشمزه استانبول را سفارش داده و لذت ببرید. چند مورد از بهترین کافه‌های استانبول و آدرس‌های آنها عبارتند از:

کافه پییر لوتی (Pierre Loti Café)

آدرس: ترکیه، استانبول، ایوب، محله ایوب مرکزی، خیابان ادریس کوشکو

Address: Eyüp Merkez Mah, İdris Köşkü Cd., 34050 Eyüp/İstanbul, Turkey

کافه خانه اورتاکوی (The House Cafe Ortakoy)

آدرس: ترکیه، استانبول، بشیکتاش، ییلدیز، خیابات صالحانه، شماره 1

Address: Yıldız, Salhane Sk. No:1, 34349 Beşiktaş/İstanbul, Turkey

کافه اسک قهوه (Aşşk Kahve)

آدرس: ترکیه، استانبول، بشیکتاش، کوروچشمه، خیابان معالم ناجی، شماره 64

Address: Kuruçeşme, Muallim Naci Cd. No:64 D:B, 34330 Beşiktaş/İstanbul, Turkey

کافه اکالی قهوه (Okkalı Kahve)

آدرس: ترکیه، استانبول، بشیکتاش، محله سینان پاشا، خیابان ینی حمام، شماره 3

Address: Sinanpaşa, Yeni Hamam Sk. No:3, 34353 Beşiktaş/İstanbul, Turkey

کافه پریواتو (Cafe Privato)

آدرس: ترکیه، استانبول، بی‌اغلو، شاه کولو، خیابان تیمارجی، شماره 3

Address: Şahkulu, Tımarcı Sk. No:3, 34421 Beyoğlu/İstanbul, Turkey

کافه رومیست استانبول (Cafe Rumist)

آدرس: ترکیه، استانبول، فاتح، سلطان احمد، خیابان آکبی‌ییک، شماره 5

Address: Sultan Ahmet, Akbıyık Cd. No:5, 34122 Fatih/İstanbul, Turkey

کافه روملی (Rumeli Café)

آدرس: ترکیه، استانبول، فاتح، آکشم‌ستین، خیابان فویزی پاشا، شماره 13

Address: Akşemsettin, Fevzi Paşa Cd. No:13, 34080 Fatih/İstanbul, Turkey

نکات سفر به استانبول ترکیه – آشنایی با بهترین کافه استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ بهترین مراکز خرید استانبول کجاست؟

در سفر به استانبول و تور این شهر مدرن و رنگارنگ، در کنار بازدید از جاذبه‌های گردشگری طبیعی و تاریخی‌، به هیچ وجه خرید کردن را فراموش نکنید. خرید در شهر استانبول که پر است از مراکز خرید درجه یک و بازارهای سنتی و سرپوشیده‌ی زیبا، می‌تواند به یکی از خاطره‌انگیزترین بخش‌های سفر شما تبدیل شود. در ادامه شما را با بهترین مراکز خرید استانبول آشنا می‌کنیم.

مراکز خرید ارزان قیمت در استانبول

برای خرید ارزان در استانبول، باید به سراغ اوت‌لت‌های این شهر بروید. در این اوت‌لت ها شما می‌توانید کالاهای بهترین برندها را با قیمت باور نکردنی بخرید! اما اوت‌لت چیست؟ تمام مارک های معروف در سرتاسر دنیا دارای فروشگاه‌های اوت‌لت هستند که اجناس مربوط به فصل قبل یا کالاهای تک مانده را با نرخ بسیار مناسب در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. به این فروشگاه‌ها در اصطلاح اوت‌لت گفته می‌شود. چند مورد از بهترین اوت‌لت‌های استانبول عبارتند از:

مرکز خرید اوتلت اولیویوم استانبول (Olivium Outlet Center)

مرکز خرید اولیویوم مشهورترین و قدیمی‌ترین اوت لت استانبول است که در سال 2000 افتتاح شد. این مرکز با داشتن 132 مغازه، سینما و فود کورت محل مناسبی برای بزرگسالان است. نکته جالب در مورد این مرکز خرید آن است که علاوه بر اوت لت بودن، سه‌شنبه‌ها هم حراج دارد و شما می‌توانید اجناسی را با کمتر از نصف قیمت واقعی تهیه کنید!

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، زیتین‌بورنو، بشتلسیز، خیابان پروفسور معمر آکسوی، شماره 39

Address: Gökalp, Prof. Muammer Aksoy Cd. No:39, 34020 Zeytinburnu/İstanbul, Turkey

اوت لت اپتیموم استانبول (Optimum Outlet Avm)

این مرکز خرید در منطقه آسیایی استانبول قرار گرفته و 5 طبقه دارد. در این مرکز خرید در کنار برندهای مختلف ترکی و بین المللی مثل ال سی وایکیکی، تامی، آدیداس، نایک و پوما، امکانات سرگرمی نظیر رینگ یخی برای اسکیت، یک تئاتر سینمایی و فودکورت هم وجود دارد. به همین جهت اوت لت اپتیموم یکی از گزینه‌های خوب برای تفریح و خرید به شمار می‌رود.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، محله آتاشیهر، ینی صحرا، مرکز خرید اپتیموم اوتلت

Address: Yeni Sahra, Optimum Outlet AVM Otoparkı, 34746 Ataşehir/İstanbul, Turkey

اوت لت کاله استانبول (Kale Outlet Center)

اوت لت کاله استانبول یکی از بهترین مراکز خرید ارزان استانبول است و مکان مناسبی برای خرید اجناس تک سایز و تخفیف خورده می‌باشد. این مرکز خرید به دلیل داشتن فودکورت و چندین سینما یک گزینه عالی برای گردش در استانبول محسوب می‌شود. اگر به این اوت لت رفتید، حتما به فروشگاه‌های بزرگ ال سی وایکیکی (LC Waikiki) و دیفکتو (DeFacto) در این مرکز خرید بروید.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، محله گونگورن، گوون، خیابان اسکی لوندرا عاصفه، شماره 89

Address: Güven, Eski Londra Asf Cd No:89, 34160 Güngören/İstanbul, Turkey

اوت لت آسیا پارک (Asya Park Outlet Mall)

اوت لت آسیا پارک که در سال 2007 ساخته شد، یکی از مراکز خرید معروف در استانبول است. اوت‌لت آسیا 7 طبقه دارد و علاوه بر مراکز خرید برند‌های معتبر، رستوران و مراکز تفریحی نیز دارد. این مرکز هر روزه از ساعت 10 تا 22 میزبان شما خواهد بود.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، عمرانیه/منطقه صنعتی دادولو، نسیپ فضلی، خیابان علمدا، شماره 848

Address: Necip Fazıl, Alemdağ Cd Outlet No:848, 34773 Dudullu Organize Sanayi Bölgesi/Ümraniye/ İstanbul, Turkey

نکات سفر به استانبول ترکیه – آشنایی با مراکز خرید ارزان استانبول

مراکز خرید لوکس در استانبول

در کنار مراکز خرید ارزان و اوت‌لت‌های استانبول، بد نیست با لوکس‌ترین و بهترین مراکز خرید استانبول هم آشنا شوید. در این مراکز شما در کنار دنیایی از برندها و کالاهای مختلف، با تفریحات جالبی روبرو هستید که لحظات و خاطرات شادی را برای شما رقم می‌زند. چند مورد از بهترین مراکز خرید استانبول عبارتند از:

استانبول مال (Mall of Istanbul)

مال آف استانبول یا استانبول مال یکی از معروفترین و بهترین مراکز خرید استانبول است. این مرکز خرید ویژگی‌های شاخصی چون پیچیده‌ترین و بزرگترین سینمای استانبول، بزرگترین شهربازی سرپوشیده‌ی ترکیه و خاص‌ترین استیج هنری شهر را دارد. مرکز خرید استانبول مال دارای 4 طبقه است و وسعتش زیاد است. این مرکز خرید در کنار لوکس بودن، برای خرید ارزان و تخفیف‌دار هم مناسب است. برای آشنایی بیشتر با آدرس و نحوه دسترسی به مرکز خرید مال اف استانبول، به مقاله ما با موضوع آدرس استانبول مال مراجعه کنید.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب (جمعه و شنبه تا 10:30 شب)

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه باشاک شهیر، محله ضیا گکالپ، بلوار سلیمان دمیرال، شماره 7

Address: Ziya Gökalp, Süleyman Demirel Blv No:7, 34490 İkitelli Osb/Başakşehir/İstanbul, Turkey

مرکز خرید فروم استانبول (Forum İstanbul)

فروم استانبول یکی از بهترین و بزرگترین مراکز خرید شهر استانبول است که در قسمت اروپایی شهر قرار گرفته است. در این مرکز خرید بیش از 280 برند مختلف ترکی و غیرترکی در زمینه‌های مختلف مثل پوشاک، دکوراسیون منزل، اسباب بازی و لوازم الکترونیکی حضور دارند. در کنار وسعت و تنوع بالای کالاها، امکانات تفریحی موجود در فروم استانبول نظیر آکواریوم سی لایف، چند شهربازی، لگولند و سالن بولینگ به محبوبیت آن افزوده است. برای آشنایی بیشتر با این مرکز خرید، پیشنهاد می‌کنیم مقاله ما با موضوع مرکز خرید استانبول فروم را مطالعه بفرمایید.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، بایرام پاشا، کوجاتپه، خیابان پاشا، مرکز خرید فروم استانبول

Address: Kocatepe, Paşa Cd, 34045 Bayrampaşa/İstanbul, Turkey

مرکز خرید کانیون (Kanyon)

کانیون به عنوان شناخته شده‌ترین مرکز خرید ترکیه،‌ در واقع یک واحد شهری در استانبول است. این مرکز خرید افسانه‌ای و جدید در سال 2006 در استانبول افتتاح شد و دارای 37 هزار متر مربع فضای فروشگاهی، 26 طبقه‌ی تجاری و 179 منزل مسکونی لوکس درون یک برج است. کانیون استانبول جایگاه 160 فروشگاه، سوپرمارکت غذاهای نادر، بازار خیابانی، سینما، رستوران، باشگاه و نواحی اجرای فضای باز است. برندهای برتر مد، الکترونیک و سرگرمی دنیا در این مرکز خرید، تمام نیازهای شما را برآورده می‌کند.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه اروپایی بشیکتاش، محله لونت، خیابان بیوکدره پلاک 185

Address: Levent, Büyükdere Cd. No:185, 34394 Şişli/İstanbul, Turkey

مرکز خرید جواهر استانبول (Istanbul Cevahir)

مرکز خرید جواهر در منطقه شیشلی استانبول قرار دارد و بهترین گزینه برای کسانی است که می‌خواهند خریدهای لوکس انجام دهند. اگر دنبال مدل‌های روز اروپایی هستید و چندان دغدغه‌ی قیمت ندارید، به این مرکز خرید سربزنید. جواهر، بزرگ‌ترین مرکز خرید اروپا و ششمین مرکز خرید بزرگ دنیاست؛ به همین دلیل برای دسترسی به مکان‌های مختلف این مرکز خرید بزرگ، چند نفر راهنما در آن آماده‌ی راهنمایی شما هستند.

ساعات بازدید: 10 صبح تا 10 شب

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه شیشلی، محله مرکزی، خیابان بیوکدره، پلاک 22

Address: 19 Mayıs, Büyükdere Cd. No:22, 34360 Şişli/İstanbul, Turkey

نکات سفر به استانبول ترکیه – آشنایی با بهترین مرکز خرید استانبول

فرودگاه های شهر استانبول

شهر بزرگ استانبول به دو فرودگاه مجهز است که در ادامه به صورت مختصر با هر یک از آنها و راه‌های دسترسی به آنها آشنا می‌شویم:

فرودگاه جدید استانبول (Istanbul Airport)

فرودگاه بین المللی استانبول، جدیدترین و بزرگترین فرودگاه بین المللی کشور ترکیه است که در منطقه آرناووت‌کوی استانبول جای خوش کرده است. این فرودگاه پس از 6 آپریل 2019، جایگزین فرودگاه معروف آتاتورک شد و در حال حاضر پذیرای تمام پروازهای شهر استانبول است. برای دسترسی به مرکز شهر از فرودگاه استانبول می‌توانید از اتوبوس های هاوا ایست (Havaist)، اتوبوس شهری، تاکسی های فرودگاه و تاکسی آنلاین استفاده کنید. قرار است به زودی خط متروی استانبول تا این فرودگاه جدید کشیده شود. برای آشنایی بیشتر با این فرودگاه پیشنهاد می‌کنیم مقاله ما با عنوان فرودگاه جدید استانبول کجاست را مطالعه بفرمایید.

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه آرناووت‌کوی، تیاکدین، خیابان ترمینال، شماره 1

Address: Tayakadın, Terminal Caddesi No:1, 34283 Arnavutköy/İstanbul, Turkey

فرودگاه صبیحه گوکچن استانبول (Sabiha Gökçen International Airport)

فرودگاه بین المللی صبیحه گوکچن با نام اختصاری SAW، در 50 کیلومتری جنوب شرقی مرکز استانبول و در بخش آسیایی شهر قرار دارد. صبیحه گوکچن نام نخستین خلبان جنگی زن ترکی است که بر روی این فرودگاه گذاشته شده است. گرچه از فرودگاه صبیحه گوکچن دسترسی محدودتری به مرکز شهر استانبول وجود دارد، اما باز هم می‌توانید از وسایل حمل و نقل عمومی مانند اتوبوس و تاکسی استفاده کنید.

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه پندیک، محله صنایع

Address: Sanayi Mh., 34906 Pendik/İstanbul, Turkey

فرودگاه آتاتورک استانبول (Istanbul Atatürk Airport)

تا پیش از 6 آپریل 2019، فرودگاه بین المللی آتاتورک استانبول، بزرگ ترین فرودگاه ترکیه از لحاظ تعداد مسافر، پروازها و مقاصد سفر محسوب می‌شد. اما در حال حاضر این فرودگاه کاربری سابق خود را از دست داده و تنها برای ارسال محموله، پروازهای دیپلماتیک، فنی، تاکسی هوایی و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آدرس: ترکیه، استانبول، منطقه باکیرکوی، محله یشیلکوی

Address: Yeşilköy, 34149 İstanbul, Turkey

راهنمای جامع سفر به استانبول – آشنایی با فرودگاه های استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ آشنایی با حمل و نقل در شهر استانبول

داشتن اتومبیل و یا اجاره کردن آن در استانبول چندان کار مقرون به صرفه‌ای نیست. از طرفی بنزین در ترکیه گران است و هوای تمیز این شهر، مدیون این گرانی است. به همین دلیل اولین و بهترین گزینه‌ی شما برای تردد در شهر استانبول، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی استانبول است. برای استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی شهر بهتر است یک استانبول کارت خریداری کرده و از آن استفاده کنید. به طور کلی سیستم حمل و نقل عمومی استانبول عبارت است از:

مترو استانبول

مترو زیرزمینی استانبول سرعت بالایی دارد و یکی از بهترین و اقتصادی‌ترین ابزارهای حمل و نقل عمومی در استانبول است. اگر به خوبی با نقشه مترو استانبول آشنا باشید و مقصد خود را مشخص کنید، می‌توانید با سرعت و بدون هیچ ترافیکی به آن برسید. در نظر داشته باشید که استانبول 2 نوع مترو دارد: یکی متروی برقی که همان خط اصلی است و دیگری مترویی که فونیکولار نام دارد و با کابل کشیده شده است. این مترو مسیر مشخص شده‌ای را از میدان تقسیم به بندرگاه کاباتاش طی می‌کند. مترو استانبول از ساعت 6 صبح تا 12 نیمه شب و یا 1 بامداد باز است و برای استفاده از آن باید استانبول کارت (2.6 لیر) یا ژتون (5 لیر) تهیه کنید. برای آشنایی بیشتر با مترو استانبول پیشنهاد می‌کنیم مقاله مجله اینترنتی لی‌لی‌مگ با موضوع نقشه مترو استانبول را مطالعه بفرمایید.

نکات مهم برای سفر به استانبول – آشنایی با خطوط مترو استانبول

تراموا استانبول

محبوب‌ترین وسیله حمل و نقل توریست‌ها در استانبول تراموا است زیرا از وسط خیابان‌های شهر و بر روی ریل‌های زمینی می‌گذرد و سرعت مطلوبی دارد. نه به کندی اتوبوس‌های خطی است و نه به پر سرعتی متروی زیر زمینی و به شما امکان مشاهده شهر استانبول را می‌دهد. تراموا استانبول مسیرهای خوبی دارد و تعداد زیادی از مناطق توریستی را با ایستگاه‌هایی که در نزدیک آنها توقف می‌کند، پوشش می‌دهد. استانبول 4 خط تراموا دارد که از ساعت 6 صبح تا 12 نیمه شب و یا 1 بامداد باز هستند. پرداخت هزینه این وسیله تنها با استانبول کارت (2.6 لیر) و بلیت کاغذی (5 لیر) امکان پذیر است.

تاکسی استانبول

استانبول پر از تاکسی‌های زرد است که البته در مواردی انتخاب مناسبی برای تردد در شهر نیستند. قیمت پایه تاکسی‌های استانبول 4 لیر ترکیه است که به ازای هر 1 کیلومتر، 2.5 لیر ترکیه و به ازای هر ۱ ساعت انتظار، 23.1 لیر ترکیه به این مبلغ اضافه می‌شود. برای این که هزینه‌ی اضافی برای تاکسی نپردازید، حتما در زمان سوار شدن با اشاره از راننده بخواهید تاکسی‌متر را روشن کند. همچنین از گرفتن تاکسی در نزدیکی ایاصوفیه و دیگر مکان های توریستی معروف اجتناب کنید. زیرا تاکسی‌های این مناطق بیشتر از نرخ معمول کرایه طلب می‌کنند.

کامل‌ترین راهنمای سفر به استانبول – آشنایی با تاکسی استانبول

اتوبوس استانبول

اتوبوس استانبول سرعت کمی دارد و در ترافیک پشت دیگر ماشین‌ها گیر می‌کند. در نتیجه استقبال از این وسیله مانند مترو و تراموا استانبول نیست. ولی برای مسیرهای طولانی به دلیل قیمت کم، انتخاب بهتری است. جدا از این مورد، مسیر اتوبوس گسترده‌تر است و قسمت‌هایی از شهر که به وسیله مترو و تراموا قابل دسترسی نیستند را پوشش می‌دهد. به عبارتی محل‌هایی در ترکیه وجود دارد که شما تنها با اتوبوس می‌توانید در آنجا حاضر شوید. ساعت کاری اتوبوس از 6 صبح تا نیمه شب است و هزینه آن را می‌توان با استانبول کارت و یا پول نقد پرداخت کرد.

کشتی استانبول

استانبول در نزدیکی دریای سیاه و مرمره و تنگه بسفر قرار دارد. به همین دلیل راه دریایی یکی از مسیرهای رفت‌وآمد بین دو بخش آسیایی و اروپایی استانبول است که اتفاقا بسیار هم برای مسافران پروازهای خارجی جالب و دل‌چسب است. برای دیدار از جزیره‌های استانبول نیز باید از این اسکله‌ها استفاده کنید. کادیکوی و کاراکوی ازجمله اصلی‌ترین اسکله‌هاست که به ترتیب در بخش آسیایی و اروپایی قرار دارد.

صفر تا صد سفر به استانبول – آشنایی با کشتی سواری در استانبول

تاکسی آنلاین استانبول

تاکسی‌های آنلاین همانند اسنپ خودمان می‌باشد که اخیرا نیز بسیار مورد استفاده قرار گرفته است. اگر چه از تاکسی‌های موجود در شهر ارزان‌تر نیست، ولی شما را در کوتاهترین زمان به مقصد مربوطه می‌رساند. اوبر و کریم از جمله مهمترین تاکسی‌های آنلاین در این شهر است.

اجاره خودرو در استانبول

اجازه خودرو در استانبول به هیچ عنوان یک گزینه اقتصادی برای رفت و آمد در این شهر محسوب نمی‌شود. با این وجود اگر قصد این کار را دارید، باید بدانید که اجاره خودرو در استانبول شرایط خاصی دارد. البته هر شرکت اجاره ماشین ممکن است شرایط خاصی برای خود داشته باشد؛ اما مهم ترین شرایط اجاره خودرو در استانبول شامل حداقل 21 سال سن، گواهینامه ایرانی و بین المللی معتبر، عکس و یا کپی پاسپورت، عکس بلیط رفت به ترکیه و بیعانه است. برای کرایه خودرو شرکت قراردادی را به نام خودتان در اختیارتان قرار می‌دهد که یک نسخه از آن نزد خود شرکت نگهداری می‌شود. لازم به ذکر است که در زمان اجازه خودرو حتما کارت ماشین، بیمه بدنه و بیمه سرقت آن را دریافت کنید. هزینه اجاره خودرو هم وابسته به مدل خودرو، معمولا بیش از 100 لیر ترکیه در هر روز است.

راهنمای سفر ارزان به استانبول – آشنایی با اجاره خودرو در استانبول

راهکارهایی برای کاهش هزینه سفر به استانبول ترکیه

اگر قصد سفر با تور ترکیه را دارید و می خواهید از شهر زیبای استانبول، این شهر تاریخی و فرهنگی اوراسیایی دیدن کنید، حتما هزینه‌های سفر خود را تخمین زده‌اید. شاید هزینه سفر به استانبول ترکیه کمی گران باشد، اما با در نظر داشتن نکات زیر، به راحتی می‌توان از هزینه‌های سفر به استانبول کم کرد.

از استانبول کارت استفاده کنید

اگر چند روزی را برای بازدید از بناهای تاریخی و مکان‌های دیدنی استانبول در نظر گرفته‌اید، حتما به فکر تهیه استانبول کارت هم باشید. افرادی که این کارت‌های هوشمند را تهیه می‌کنند، از تخفیف خوبی هنگام استفاده از وسایل نقلیه عمومی برخودار خواهند شد؛ درست مثل کارت‌های اعتباری مترو و اتوبوس تهران. قیمت استانبول کارت در سال 2020 میلادی 7 لیر ترکیه است. البته این قیمتی است که باید در دستگاه‌های زرد رنگ و معتبر در نزدیکی ایستگاه‌های مترو یا اتوبوس بپردازید. اگر بخواهید استانبول کارت را از دکه‌ها و روزنامه فروشی‌های محله سلطان احمد یا منطقه تکسیم خریداری کنید، باید حدود 10 لیر ترکیه بپردازید. در نظر داشته باشید که استانبول کارت قابلیت استفاده برای بیش از یک نفر را دارد و می‌توانید آن را به دفعات نامحدود شارژ کنید (اطلاعات بیشتر).

کارت موزه استانبول بخرید

اگر دوست دارید به اکثر موزه‌ها و جاذبه‌های گردشگری سر بزنید، کارت گردشگری استانبول بگیرید. با کمک این کارت‌ها می‌توانید به بسیاری از جاذبه‌های شهر از جمله کاخ توپکاپی و ایاصوفیه، رایگان دسترسی داشته باشید. بسیاری از رستوران‌ها، موزه‌ها، فروشگاه‌ها و جاذبه‌های تفریحی، با ارائه‌ی این کارت به شما تخفیف‌های خوبی می‌دهند. کارت موزه استانبول 5 روز اعتبار دارد و زمان شروع آن دقیقا از همان زمانی است که برای اولین بار از کارت موزه استفاده می‌کنید. ضمنا با کارت موزه تنها یک بار می‌توانید از هر جاذبه بازدید کنید و حتی در صورتی که موزه را ترک کنید، نمی‌توانید دوباره به آن وارد شوید. قیمت کارت موزه استانبول در سال 2020 برای هر نفر 220 لیر ترکیه است. می‌توانید این کارت را در مراکز دیدنی استانبول نظیر کاخ توپکاپی، مسجد ایاصوفیه، کلیسا چورا، موزه موزاییک استانبول، موزه هنرهای اسلامی استانبول، موزه باستان شناسی استانبول و در برخی دیگر از نقاط شهر خریداری کنید (اطلاعات بیشتر).

راهنمای سفر استانبول – خرید استانبول کارت برای کاهش هزینه ها

با این روش ها هزینه اقامت در استانبول را کاهش دهید

برای اینکه بتوانید هزینه‌های اقامت در استانبول را کاهش دهید، چند نکته ساده و مهم وجود دارد که عبارتند از:

  • هاستل به جای هتل: می‌توانید به جای رزرو هتل در استانبول، از هاستل‌ها یا آپارتمان‌های این شهر استفاده کنید.
  • محله هتل: قیمت هتل تا حد زیادی به این بستگی دارد که هتل در کدام قسمت شهر قرار گرفته است. به طور کلی هتل‌های منطقه آسیایی استانوبل ارزان‌تر از هتل‌های بخش اروپایی استانبول هستند. بنابراین اگر می‌خواهید در هزینه‌های هتل صرفه جویی کنید، بهتر است به هتل‌های محله آکسارای مراجعه کنید تا هتل‌های محله تکسیم.
  • سفر در اواخر پاییز و اوایل زمستان: درست است که استانبول در این فصل سرد است اما قیمت هتل‌ها خیلی مناسب‌تر از بهار و پاییز است. اگر می‌توانید با سرما کنار بیایید، به راحتی می‌توانید یک سفر ارزان به استانبول داشته باشید.
  • رزرو هتل در استانبول قبل از سفر: اگر هتل خود را خیلی زودتر از سفر رزرو کنید، در هزینه سفر خود خیلی صرفه جویی کردید. برای این کار می‌توانید به سایت بوکینگ (کلیک کنید) مراجعه کرده و از بین هتل‌های ارزان استانبول بهترین گزینه را انتخاب کنید.
بهترین راهنمای سفر به استانبول بدون تور و با تور

استفاده از دوچرخه برای کاهش هزینه سفر به استانبول

یکی از بهترین روش‌ها برای گشت‌وگذار در خیابان‌های قدیمی شهر و سر زدن به جاذبه‌های مختلف، استفاده از دوچرخه است. شرکت‌های توریستی مختلفی امکانات کرایه‌ی دوچرخه را برای مسافران فراهم کرده‌اند و تورهای دوچرخه‌سواری در محله‌ی قدیمی شهر برپا می‌کنند. این تورها و کرایه‌ی دوچرخه معمولا هزینه‌های معقولی دارند و تجربه‌ای لذت‌بخش در سفر به این شهر تاریخی و زیبا هستند.

از اوت لت های استانبول خرید کنید

در بخش مراکز خرید استانبول در همین مقاله، بهترین مراکز خرید ارزان استانبول را به شما معرفی کردیم. در این مراکز می‌توانید اجناس باکیفیت را با قیمت مناسب تهیه کنید. علاوه بر آن موارد، خرید از دیگر اوت‌لت‌های استانبول نظیر اوت لت ایرپورت، اوت لت دیپوسایت، اوت لت ویاپورت، اوت لت فکس سیتی، ونیزیا مگا اوت لت استانبول و مرکز خرید استار سینی اوتلت را به شما توصیه می‌کنیم.

کاهش هزینه های سفر به استانبول با خرید از اوت لت های استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ آشنایی با جاذبه های گردشگری استانبول

در کنار گشت و گذار در مراکز خرید، شهر استانبول جاذبه‌های دیدنی دیگری هم دارید که حتما باید در سفر به استانبول از آنها بازدید کنید. استانبول شهری است پر از رنگ، مسجد، موزه و کاخ‌های باشکوه که یادآور سلطنت امپراتوران مختلف هستند. در کنار این موارد از تفریحات آبی و شهربازی‌های استانبول هم نباید به راحتی عبور کرد. در ادامه شما را با منتخبی از بهترین جاذبه‌های استانبول آشنا می‌کنیم. برای آشنایی بیشتر با جاذبه‌های این شهر، پیشنهاد می‌کنیم مقاله جامع و مفصل ما با عنوان راهنمای گردش در استانبول را مطالعه بفرمایید.

مساجد استانبول؛ معماری بی‌نظیر عثمانی را در سفر به استانبول ببینید

از هر کسی که سراغ جاهای دیدنی استانبول را بگیرید، حتما از مساجد این شهر برای شما می‌گویند. انصافا این مساجد آن‌قدر زیبایی دارند که همیشه اول لیست مکان‌های دیدنی استانبول هستند. بنابراین بهتر است در سفر به استانبول از این مساجد دیدنی بازدید کنید. در ادامه سه مورد از بهترین مساجد استانبول که حتما باید ببینید را به شما معرفی می‌کنیم:

مسجد ایاصوفیه استانبول (Hagia Sophia)

مسجد ایاصوفیه یکی از معروف ترین مساجد استانبول است و در حقیقت نمادی از شهر استانبول محسوب می‌شود. این بنای عظیم با معماری باشکوه و بی‌نظیر، چند قرن متوالی بزرگترین کلیسای جهان به شمار می‌رفت تا اینکه در سال 1453 به دستور محمد فاتح این کلیسا تبدیل به مسجد شد. مسجد ایاصوفیه در سال 1353 به دستور آتاتورک تبدیل به یک موزه باشکوه و زیبا شد تا سالانه هزاران گردشگر در سفر به استانبول از این مسجد تاریخی دیدن کنند.

مسجد سلطان احمد استانبول (Sultan Ahmed Mosque)

مسجد سلطان احمد یکی دیگر از معروف‌ترین مساجد استانبول است که در دوران امپراتوری عثمانی‌ها در این شهر ساخته شد. این مسجد به دلیل کاشی‌کاری‌ها و سرامیک‌های زیبای آبی رنگ در دیوارهای داخلی مسجد به نام مسجد آبی (Blue Mosque) هم مشهور است. جالب است بدانید که درحالی که دیگر مساجد ترکیه تنها 4 الی 2 مناره دارند، مسجد آبی دارای 6 مناره است. ساخت مسجد آبی در دوره پادشاهی سلطان احمد و از سال 1609 شروع و تا سال1616 به طول انجامید و آخرین مسجد ساخته شده در دوره عثمانی است.

مسجد سلیمانیه استانبول (Suleymaniye Mosque)

مسجد سلیمانیه، دومین مسجد بزرگ در استانبول بوده و به دستور سلطان سلیمان ساخته شده است. معمار این مسجد نیز، معمار سینان، معمار معروف ترکیه، بوده که بیشتر بناهای باشکوه استانبول را طراحی کرده است. طراحی‌های فوق العاده معمار سینان روی معماری تاج محل هند نیز تاثیر بسیار داشته است. این مسجد دارای حیاط و شبستان‌های بزرگی است که فضای بیرونی مسجد را جذاب‌تر می‌کند. مسجد سلیمانیه نزدیک به بازار بزرگ استانبول است.

پیش از سفر به استانبول ترکیه با مساجد این شهر آشنا شوید

کاخ های استانبول؛ در سفر به استانبول از این کاخ‌ها دیدن کنید

شهر استانبول سال‌ها محل سلطنت امپراتوران عثمانی بوده است و به همین دلیل طبیعی است که کاخ‌های زیادی داشته باشد. در ادامه چند مورد از بهترین کاخ‌های این شهر را به شما معرفی می‌کنیم که حتما در سفر به استانبول باید از آنها دیدن کنید.

کاخ توپکاپی استانبول (Topkapi Palace)

کاخ توپکاپی بزرگترین و نخستین کاخ عثمانی استانبول است که در قرن پانزدهم میلادی ساخته شد. این کاخ در موقعیتی استراتژیک و به گونه‌ای ساخته شده که از شمال با گلدن هورن، از جنوب با دریای مرمره و از شمال شرق با پل بسفر احاطه شده است. کاخ توپکاپی محوطه‌ای بسیار بزرگ است و شامل قسمت‌های مختلفی مثل حرمسرا، محل ملاقات‌های رسمی، محل سکونت و استراحت پادشاهان عثمانی و یک موزه با اشیای تاریخی و دیدنی است.

کاخ دلمه باغچه استانبول (Dolmabahçe Palace)

کاخ مجلل و باشکوه دلما باغچه در محله بشیکتاش استانبول، یکی از بهترین نمونه‌های تاثیر تزیینات و معماری اروپایی بر معماری دوران امپراتوری عثمانی در قرن نوزدهم میلادی است. این کاخ به دستور سلطان عبدالمجید اول در سال 1854 ساخته شده است تا به جای کاخ توپکاپی، اقامتگاه اصلی سلطان و خانواده‌اش باشد. باغ‌های حوالی کاخ با حوض‌ها، فواره‌ها و باغچه‌های گل زیبا تزیین شده و بسیار دیدنی هستند. همچنین معروف‌ترین اتاق کل کاخ اتاقی است که مؤسس ترکیه یعنی مصطفی کمال آتاتورک در آن درگذشت.

کاخ بیلربی استانبول (Beylerbeyi Palace)

کاخ تابستانی باشکوه بیلربی در قسمت آسیایی واقع شده و رد پای سرکیس بالیان را منعکس می‌کند. این کاخ از ابتدا در سال 1829 به دستور سلطان محمود اول ساخته شد اما در سال 1851 به خاطر آتش‌سوزی آسیب دیده و دوباره در سال 1861 توسط بالیان و در زمان حکومت سلطان عبدالعزیز مورد بازسازی قرار گرفت. کاخ بیلربی دارای دو طبقه اصلی و یک زیرزمین شامل انبار و آشپزخانه است. این کاخ منظره‌ای فوق العاده‌ای به بسفر و باغ‌های چشم نواز منطقه دارد.

پیش از سفر به استانبول ترکیه با کاخ های این شهر آشنا شوید

سایر جاذبه‌های توریستی که در سفر به استانبول باید ببینید

برج گالاتا استانبول (Galata Tower)

برج گالاتا و اطرافش که یکی از مکان‌های دیدنی استانبول هستند، حسابی دیدن دارد. گالاتا با عمری 700 ساله و ارتفاعی 67 متری، در دوران امپراتوری روم شرقی ساخته شده و تا مدت‌ها بلندترین بنای منطقه بوده است. اگر فرصت رفتن به هیچ یک از جاهای دیدنی و تاریخی استانبول را ندارید، توصیه می‌کنیم فقط از برج گالاتا دیدن کنید. با رفتن به بالای این برج شما می‌توانید از یک منظره‌ی باشکوه بیشتر کاخ‌ها و مساجد استانبول را ببینید.

قلعه دختر استانبول (Maiden’s Tower)

برج میدن یا برج دختر استانبول یکی از شاخص‌ترین جاذبه‌های گردشگری شهر است که به نوعی نماد شهر استانبول هم بشمار می‌رود. به منظور بازدید از این برج می‌توانید با استفاده از قایق‌هایی که در تنگه بسفر حاضر هستند به سمت این برج بروید. قدمت برج دختر استانبول به 1000 سال پیش، درست در زمان حکومت بیزانس‌ها بر ترکیه برمی‌گردد. این برج در طول تاریخش کاربردهای مختلفی نظیر برج دفاعی، فانوس دریایی، بیمارستان موقت و ایستگاه رادیویی داشته است. در قرن فعلی هم از برج دختر استانبول به عنوان یک موزه که درونش رستورانی نقلی وجود دارد، استفاده می‌کنند.

نمایی از برج دختر، از جاذبه‌های دیدنی سفر به استانبول ترکیه

آب انبار باسیلیکا استانبول (Basilica Cistern)

آب‌انبار سلطنتی باسیلیکا که به قصر غرق‌شده (Basilica Cistern) مشهور است، یکی از زیباترین جاهای دیدنی استانبول است. این آب‌انبار در زمان حکومت رومی‌ها بر سرزمین عثمانی طراحی و ساخته شده است و تنها چند قدم با مسجد سلطان احمد استانبول فاصله دارد. این آب انبار از جمله مکان‌های دیدنی استانبول و اتفاقا لوکیشن یکی از فیلم‌های جیمز باند در سال 1963 به نام از روسیه با عشق نیز بوده است. حدود 300 ستون با سرستون‌های طرح‌دار در این آب‌انبار وجود دارد که شکوه بنای تاریخی را دو چندان می‌کند.

میدان هیپودروم در استانبول (Hippodrome Square)

ساخت بنای باستانی میدان هیپدروم توسط سپتیموس سوروس در سال 203 آغاز شد و در سال 330 توسط کنستانتین کبیر تکمیل شد. در گذشته بیزانس برای اوقات فراقت خود از این محل استفاده می‌کردند و بازی‌های پر زرق و برق و مسابقات ارابه رانی که بیشتر شبیه به مبارزه بود، در اینجا برگزار می‌کردند. امروزه تنها بخشی از دیواره‌های میدان اسب دوانی باقی مانده است. در قسمت شمالی این مکان چشمه‌ای وجود دارد که در سال 1898 توسط امپراتور آلمان یعنی ویلیام دوم به سلطان عثمانی ارائه شد. در سمت جنوب غربی نیز سه آثار باستانی وجود دارد: ابلیسک مصری با 20 متر ارتفاع، ستون ماری شکلی که توسط کنستانتین از دلفی به این مکان آورده شد؛ و یک سنگ ابلیسک که روکشی از برنز طلایی داشت تا اینکه به وسیله سربازان جنگ صلیبی چهارم در سال 1204 به سرقت رفت.

پل بسفر استانبول (Bosphorus Bridge)

محال است به استانبول بروید و یکی دو ساعتی در بسفر قایق‌سواری نکنید؛ تنگه‌ای که دریای سیاه و مرمره را به هم وصل و استانبول را بین آسیا و اروپا تقسیم کرده و حداقل دیدن آن به همه‌ی دیدنی‌های استانبول اولویت دارد. ساحل زیبای مرمره، بنا‌های تاریخی شهر، مرغان دریایی، ماهیگیران محلی و کشتی‌های باری را تماشا کنید و استانبول را دور از هیاهوی خیابان‌ها و روی آب‌ تجربه کنید؛ یک طرفتان آسیا‌ست و طرف دیگر اروپا.

نمایی از بسفر، از دیدنی‌های سفر به استانبول ترکیه

در سفر به استانبول این تفریحات را از دست ندهید

جزایر پرنس (Princes’ Islands)؛ معروفترین جزیره استانبول

اگر به دنبال آرامش و استراحت بیش‌تری هستید، به یکی از جزیره‌های پرنس بروید. پرنس شامل 9 جزیره‌ی کوچک و بزرگ است و نزدیک به یک ساعت تا استانبول فاصله دارد. دلیل نامگذاری این جزایر به نام پرنس (شاهزادگان) این است که در گذشته شاهزادگان طرد شده را به این محل تبعید می‌کردند. از این 9 جزیره فقط دیدن 4 جزیره بویوک آدا، بورگاز آدا، هیبلی آدا، و کینالی آدا امکان‌پذیر است. بیوک آدا در میان تمام این جزیره‌ها بزرگ‌ترین و محبوب‌ترین‌شان است. زمانی که در فضای بیوک آدا قرار می‌گیرید، به راحتی خستگی و کسالت را فراموش می‌کنید و با قدم زدن در اسکله تاریخی بیوک آدا، از هوای تازه و فرح‌بخش آن نهایت بهره را خواهید برد.

تپه پیر لوتی استانبول (Pierre Loti)

تپه پیر لوتی یک منطقه تفریحی و توریستی فوق العاده در ناحیه ایوپ است که یکی از مشهورترین منظره‌های دیدنی را در منطقه شاخ طلایی استانبول دارد. تپه پیر لوتی برای توریست‌ها جای بسیار تماشایی می‌باشد و منظره‌هایی واقعا دیدنی دارد. تپه در 55 متری از سطح دریا واقع شده است. نوشیدن چای یا قهوه ترکی در کافه تپه پیر لوتی و لذت بردن از صحنه‌های زیبای خلیج شاخ طلایی کاری فوق العاده است که تنها در تپه پیر لوتی می‌توانید انجام دهید.

نمای تپه پیر لوتی به شهر، از بهترین تفریحات سفر به استانبول ترکیه

پارک آبی دلفین استانبول (Aqua Club Dolphin)

پارک آبی دلفین استانبول یکی از دو پارک آبی موجود در بخش اروپایی شهر است که در غرب استانبول در منطقه باغچه شهیر واقع شده است. این پارک آبی با سرسره‌ها و استخرهای متنوع و همچنین امکانات مناسب برای رفاه مراجعه کنندگان، یکی از بهترین تفریحات آبی استانبول در فصل تابستان محسوب می‌شود. پارک آبی دلفین طیف وسیعی از بازی‌های مهیج را برای علاقه مندان فراهم نموده و می‌تواند روزی بیادماندنی برای آنان به ارمغان آورد. برای آشنایی بیشتر با این پارک آبی، مقاله ما با موضوع معرفی، دسترسی و قیمت بلیط پارک آبی دلفین استانبول را مطالعه بفرمایید.

دلفیناریوم استانبول (Istanbul Dolphinarium)

دلفیناریوم استانبول مجموعه وسیعی است که از زمان افتتاحش در سال 2008 میلادی، عنوان بزرگترین دلفیناریوم سرپوشیده اروپا را از آن خود کرده است. هنگامی که به دلفیناریوم استانبول می‌روید، نه تنها دلفین‌های دوست داشتنی، که هنرمندان دیگری مانند نهنگ سفید، فک خزپوش شمالی و گراز دریایی به استقبال شما می‌آیند! پس از ورود به دلفیناریوم، تنها کاری که لازم است بکنید آن است که جای مناسبی برای خود پیدا کنید و تمام حواس‌تان را به نمایش دیدنی این موجودات بانمک بدهید! البته تمام جذابیت دلفیناریوم استانبول در نمایش‌هایش خلاصه نمی‌شود و شما می‌توانید با پرداخت هزینه جداگانه، در استخر دلفیناریوم و در کنار این موجودات آبی شنا یا غواصی کنید، یا تا نزدیک دلفین‌ها رفته و آنها را لمس کنید.

شهربازی ویالند استانبول (Vialand)

شهربازی و پارک تفریحی اسفانبول (ویالند سابق) یکی از بزرگترین شهربازی‌های استانبول و یکی از بهترین پارک‌های موضوعی ترکیه برای کودکان و بزرگترهاست. این شهربازی که با عنوان دیزنی لند ترکیه هم شناخته می‌شود، مجموعه‌ای از بازی‌های هیجان انگیز و مختلف، سالن نمایش، فروشگاه‌های سوغاتی، رستوران‌ها و کافه‌های متنوع را در اختیارتان قرار می‌دهد. شهربازی اسفانبول در سال 2015 از میان 800 پارک موضوعی اروپا، مقام پنجم را به خودش اختصاص داد. همچنین اگر زمانی که به استانبول می‌روید تولد فرزندتان است، می‌توانید آن را در این شهربازی جشن بگیرید.

شهربازی اسفانبول، از بهترین جاذبه‌های سفر به استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ آشنایی با خیابان های مهم شهر استانبول

در کنار جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، یکی از بهترین تفریحات استانبول قدم زدن و گشت و گذار در خیابان‌های مشهور این شهر است. از مشهورترین خیابان‌های استانبول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خیابان استقلال استانبول (Istiklal Caddesi)

خیابان استقلال یک خیابان خرید مدرن و شلوغ است که علاوه بر فروشگاه و مراکز خرید، تعداد زیادی رستوران و کافه دارد. قسمت پایینی این خیابان از طریق قدیمی‌ترین خط آهن زیرزمینی دنیا از نزدیکی برج گالاتا قابل دسترسی است. این خط آهن تونل (Tünel) نام دارد و در سال 1875 ساخته شده است. خیابان استقلال از میدان تقسیم آغاز شده و پس از 1400 متر به ایستگاه مترو شیشانه می‌رسد. نواحی اطراف خیابان استقلال، میزبان تعداد زیادی کلیسا و بناهای اداری قدیمی است که نماهای مزین و زیبایی دارند. در همین نزدیکی موزه‌ی معصومیت اورهان پاموک واقع شده است. همچنین کافه‌ها، رستوران‌ها و فروشگاه‌های خیابان استقلال هم محبوبیت زیادی دارند و حتما باید سری به آنها بزنید. برای آشنایی بیشتر با خیابان استقلال و دیدنی‌های آن، پیشنهاد می‌کنیم مقاله مجله لی‌لی‌مگ با عنوان جاهای دیدنی خیابان استقلال استانبول را مطالعه بفرمایید.

میدان تکسیم استانبول (Taksim Square)

میدان تکسیم یکی از مهمترین میادین استانبول است که دسترسی مناسبی به نقاط توریستی شهر دارد. کمتر کسی هست که به استانبول سفر کند و گذرش به میدان تکسیم و خیابان استقلال در استانبول نیوفتد چرا که علاوه بر آن که از اصلی‌ترین میادین این شهر محسوب می‌شود، جاذبه‌ها و مغازه‌های مختلفی را در خود جای داده است. میدان تقسیم، خانه پوسترهای تبلیغاتی که در زیر نور لامپ‌های نئون می‌درخشند، گل‌ فروشان، هتل‌های شیشه‌‌ای فوق مدرن با برج‌های ساعت، کافی ‌شاپ‌ها و چایخانه‌هایی در ساختمان‌های نئو کلاسیک، دفاتری کاری با ظاهری غرورآمیز، مرکز فرهنگی آتاتورک و البته دکه‌‌های غذا فروشی است که از گردشگران حاضر در میدان با همبرگرهای خوشمزه پذیرایی می‌کنند. از دیگر جاذبه‌های این میدان می‌توان به مسجد نوساز آن و همچنین پارک گزی اشاره کرد که فضایی عالی برای پیاده‌روی است.

دیدنی‌های میدان تکسیم در سفر به استانبول

محله بشیکتاش استانبول (Beşiktaş)

محله بشیکتاش، یکی از جذاب ترین خیابان‌های شهر استانبول است که در سواحل تنگه بسفر قرار دارد. این خیابان در زبان ترکی به معنای گهواره سنگی است و جاذبه‌های دیدنی زیادی دارد. از جمله بهترین جاهای دیدنی محله بشیکتاش استانبول می‌توان به بازارها و مراکز خرید، موزه نیرو دریایی استانبول، استادیوم فوتبال، کاخ دلمه باغچه، موزه نقاشی و مجسمه‌سازی، پارک ییلدیز، کاخ چراغان، مسجد اورتاکوی، مقبره‌ی بارباروسا و گردش در دریا اشاره کرد.

خیابان نیشان تاشی استانبول (Nişantaşı Avenue)

خیابان نیشان تاشی استانبول برای دوستداران و عاشقان خرید در شهر زیبای استانبول نامی کاملا آشنا و محبوب  است. این منطقه از استانبول پر از خیابان‌های باریک، سنگفرش شده و بامزه است که بوتیک‌ها و مراکز خرید متنوعی در آنها قرار دارند. مهم‌تر از آن اینکه از خیابان نیشان تاشی به عنوان یکی از مراکز مهم و اصلی مد در استانبول نام برده می‌شود و اغلب مزون‌های معروف استانبول در این منطقه قرار دارند. لازم به ذکر است که اغلب برندها و مارک‌های مشهور دنیا در این خیابان شعبه دارند و همینطور رستوران‌ها و کافه تریاهای متنوع و بامزه در سرتاسر این منطقه جای خوش کرده که می‌توانید برای صرف غذا و چای و قهوه ترکی و … به آنها مراجعه کنید.

خیابان نیشان تاشی، بهترین خیابان برای خرید در سفر به استانبول

خیابان بغداد استانبول (Bagdat Street)

خیابان بغداد از دیگر خیابان‌های معروف و جذابیت‌های شهری استانبول است که در بخش آسیایی استانبول قرار دارد. در این خیابان انواع بوتیک‌های لوکس وجود دارد و در بعضی قسمت‌های دیگر خیابان بغداد می‌توانید فروشگاه‌هایی با قیمت‌های مناسب و کیفیت خوب پیدا کنید. در طول خیابان کارهای دستی هنرمندان مجسمه ساز، نقاش‌ها و سرامیک‌سازها به فروش می‌رسند. رستوران، کافی شاپ و کافی نت‌های زیادی در این منطقه وجود دارند.

خیابان بهاریه استانبول (Bahariye Street)

خیابان بهاریه استانبول مخصوص پیاده روی در منطقه آسیایی استانبول و در منطقه کادیکوی، یکی از مناطق معروف برای خرید در میان مردم بومی استانبول است. فروشگاه‌ها و بوتیک‌های کوچک و فروشگاه‌های زنجیره‌ای موجود در این منطقه آن را به یک محل خرید برای طبقه متوسط و نوجوانان استانبول کرده است. به همین دلیل این خیابان همواره در مقابل خیابان استقلال قرار گرفته است. جالب‌ترین بخش این خیابان مجسمه گاو سیاه برنزی است که در میدان کوچکی ابتدای این خیابان واقع شده است. برادر دوقلوی تراموای استقلال، در این خیابان آماده است تا مسافران خسته را جابه‌جا کند. همچنین در کوچه‌های فرعی آن می‌توانید آتلیه‌های نقاشی و سرامیک سازی و هنرهای دستی بسیاری را پیدا کنید. در ضمن باید بدانید که خیابان بهاریه یکی از بهترین مناطق شهر برای خوردن دونر کباب است.

نکات سفر به استانبول – آشنایی با بهترین خیابان های استانبول

راهنمای سفر به استانبول؛ آشنایی با فستیوال های شهر استانبول

فستیوال‌ها و جشنواره‌های مختلف شهر استانبول، یکی دیگر از جذابیت‌های سفر به استانبول محسوب می‌شوند. چند مورد از معروف‌ترین فستیوال‌های این شهر عبارتند از:

  • فستیوال هیدیرِلِس:در این فستیوال سالانه که اواخر ماه می برگزار می‌شود، مردم استانبول در منطقه فاتح و اطراف آهیرکاپی دور هم جمع می‌شوند تا فصل بهار را با هم جشن بگیرند. در این کارناوال ترکی، شب و روز، موسیقی، رنگ، ریتم و زیبایی در خیابان‌ها موج می‌زند.
  • فستیوال جاز استانبول:این فستیوال 18 روزه می‌باشد و هر سال در اوایل ژوئیه برگزار می‌شود. در واقع این فستیوال جشنی است که توسط برترین‌های ‏موزیک جاز برگزار می‌شود.
  • جشنواره خرید استانبول:هفتین جشنواره خرید اروپا در شهر زیبای استانبول که به بازدیدکنندگان تجربه‌ای جدید و فوق العاده دوست داشتنی از خرید را هدیه می‌دهد. این فستیوال هر ساله در فصل تابستان از تاریخ 7 تا 29 ماه ژوئن برگزار می‌گردد و بهترین زمان برای خرید در استانبول است.
  • جشنواره ادبی استانبول:این رویداد یک جشنواره ادبی است که علاقه مندان به ادبیات از سراسر دنیا در آن شرکت می‌کنند. ده‌ها نویسنده از بیش از ‏بیست کشور در این جشنواره حضور دارند. هدف این جشنواره تبادل فرهنگ‌های مختلف اروپایی است و بر اهمیت ادبیات ‏در بالابردن سطح آگاهی تاکید دارد.
  • جشنواره گل لاله:شهر استانبول از مراکز پرورش گل لاله است. به همین جهت در ماه اردیبهشت جشنواره‌ای از گل‌های لاله در پارک اِمیرگان و یازده پارک معروف دیگر استانبول برگزار می‌شود.
  • فستیوال مولانا و درویش‌های چرخان:این جشنواره هر سال بین ۱۰ تا ۱۷ دسامبر برگزار می‌گردد و یکی از بهترین جاذبه‌های هنری در استانبول محسوب می‌شود. این مراسم هر شب برگزار می‌شود و شامل برنامه رقص سماع توسط درویشانی است که لباس‌های بلند سفید و رنگارنگ به تن دارند.
  • جشنواره دوسالانه استانبول:این جشنواره از سال ۱۹۸۷ و هر دو سال یک بار (از اواسط سپتامبر تا اواسط نوامبر) توسط بنیاد فرهنگ و هنر استانبول برگزار می‌شود. در این فستیوال دوسالانه فضایی مناسب برای هنرمندانی با فرهنگ‌های مختلف فراهم می‌شود تا با مخاطبان آثار خود دیدار کنند.
فستیوال زیبای گل لاله را در سفر به استانبول ترکیه از دست ندهید

اطلاعات مفید که باید در سفر به استانبول بدانید

در این بخش قصد داریم شما را با چند نکته مهم و کاربردی در سفر به استانبول آشنا کنیم. پس با ما همراه شوید:

جملات کاربردی ترکی در سفر به استانبول

جمله ترکی ترجمه فارسی تلفظ جمله
evet بله اِوِت
hayir خیر هَیر
lutfan bu adresi bana gostarin لطفا این آدرس را به من نشان بدین لطفاً بو آدرسی بَنَ گُسترین
nereden taksi bulabilirim از کجا می توانم تاکسی بگیرم نِرِدِ تاکسی بولابیلیریم
otubus istasyonu ایستگاه اتوبوس کجاست اتوبوس ایستاسیونو

Caddesi’ne nasil gildilir…?

چطور به خیابان … بروم؟

جادِسی ناسیل گیل دی لیر؟…

Ben Turkse Bilmiyorum من ترکی بلد نیستم بِن تورکچا بیلمیوروم

onun fiyati nekadardir?

قیمت آن چقدر است؟ اونون فیات نِکَدَر دی
Lütfan fıyatı düşur ve bana-ındırım ver لطفا قیمت را پایین بیارید و به من تخفیف بدید لطفاً فی یاتِ دوشور وِ بانا-ایندِریم وِر

Affedersınız burada ınternet var? şıfresı nedır?

ببخشید اینجا اینترنت دارد؟ رمزش چیه؟ آفِردِسینیز بورادا اینترنت وار؟ شیفرِسی نِدیر؟

En yakın alışveriş merkezi nerede?

منطقه خرید کجاست؟ اِن یاکین آلیشوریش مرکزی نِردِ؟

خرید سیم کارت ترکیه در سفر به استانبول

شما به محض پیاده شدن از هواپیما می‌توانید در غرفه‌های اپراتورهای مختلف ترکیه سیم کارت موردنیاز خود را تهیه کنید. از معروف‌ترین اپراتورها می‌توان به ترکسل، ترک تِله‌کوم و وُدافون اشاره کرد. اگر نتوانستید سیم کارت را در فرودگاه تهیه کنید، می‌توانید به سایر نمایندگی‌های این اپراتورها در سراسر شهر و مراکز خرید مختلف مراجعه کنید. برای خرید سیم کارت لازم است که پاسپورت خود را به اپراتور ارائه دهید و فرمی را که به شما داده می‌شود با توجه به اطلاعات پاسپورت پر کنید. لازم به ذکر است که شما فقط امکان خرید سیم کارت‌های اعتباری را دارید و تهیه‌ی سیم کارت دائمی برای مسافران استانبول امکانپذیر نیست.

دسترسی به اینترنت در سفر به استانبول

در نظر داشته باشید که گشت و گذار در استانبول بدون دسترسی به اینترنت تقریبا غیرممکن است. بنابراین فعالسازی اینترنت، یکی از مهمترین نکات سفر به استانبول است. یک روش آسان برای برخورداری از اینترنت در استانبول، فعال کردن اینترنت سیم کارت است. پس از خرید سیم کارت اعتباری به راحتی می‌توانید از بسته‌های اپراتور مربوط استفاده کرده و اینترنت گوشی را فعال کنید. علاوه بر این می‌توانید از وای فای هتل محل اقامت و یا وای فای رایگان در رستوران‌ها، کافه‌ها، کتابخانه‌ها و بخش‌هایی که شهرداری استانبول برای این منظور در نظر گرفته، استفاده کنید. برای آگاهی از نقاطی از شهر استانبول که وای فای رایگان دارند، کلیک کنید

راهنمای استفاده از تلفن همراه در استانبول

تبدیل ارز و صرافی های استانبول

واحد پول ترکیه و شهرهای مختلف آن نظیر استانبول، لیر ترک (TL) است. لازم به ذکر است که صرافی‌های استانبول در نقاط مختلف از نظر نرخ مبادله‌ی ارز تفاوت دارند؛ هر چند این تفاوت اندک است. بنابراین بهتر است ارز خود را در مناطق توریستی محبوب مانند سلطان احمد، بازار بزرگ، میدان تقسیم و خیابان استقلال و یا در صرافی‌های استانبول که دارای عبارت Doviz می‌باشند، مبادله یا چنج کنید. در این صرافی‌ها بدون پرداخت کمیسیون می‌توانید تبدیل ارز نمایید. اگر به هر دلیلی این صرافی‌ها را پیدا نکردید، توصیه می‌کنیم که برای تبدیل ارز خودتان عجله نداشته باشید. ابتدا به چند صرافی در شهر بروید و بعد از اینکه مزنه‌ای از قیمت‌ها دستتان آمد، اقدام به فروش دلارهایتان بنمایید. چند مورد از بهترین صرافی‌های استانبول عبارتند از:

  • صرافی یه یه (Ye-Ye Doviz):این صرافی در بلوک 131 خیابان استقلال در منطقه بی‌افلو قرار دارد و از 8:30 صبح تا 11 شب باز است.
  • صرافی آکلار (Aklar Doviz):این صرافی در پلاک 20 خیابان Ordu Cd. & Kalaycı Şevki در منطقه لاله لی استانبول قرار دارد و از ساعت 10 صبح تا 6 عصر (به جز یکشنبه‌ها) باز است.
  • صرافی آرکنت (Arkent Doviz):این صرافی در پلاک 30 خیابان دیوان یولو در محله سلطان احمد استانبول قرار دارد و از ساعت 6 صبح تا 1 بامداد باز است.
  • صرافی مرکز (Merkez Doviz):.این صرافی در پلاک خیابان Keseciler در محله بایزید استانبول قرار دارد و به جز یکشنبه‌ها از ساعت 9 صبح تا 5 عصر باز است.

اگر قصد خرید دلار در استانبول را دارید، توصیه می‌کنیم مراقب دلار تقلبی باشید. البته تشخیص دلار تقلبی از اصل کار خیلی سختی نیست و شما به راحتی می‌توانید این موضوع را تشخیص دهید. برای کسب اطلاعات بیشتر، به مقاله لی‌لی‌مگ با عنوان تشخیص دلار تقلبی مراجعه نمایید.

بهترین صرافی استانبول برای تبدیل ارز در سفر به استانبول

بیمارستان های استانبول

امیدواریم در سفر به استانبول دچار مشکل نشده و به بیمارستان نیازی پیدا نکنید. با این حال بهتر است با چند مورد از بیمارستان‌های این شهر آشنا شوید. در ضمن در نظر داشته باشید که تلفن اورژانس استانبول 112 است. برخی از بیمارستان‌های استانبول و آدرس‌های آنها عبارتند از:

بیمارستان یاشار استانبول (Özel Yaşar Hastanesi)

آدرس: ترکیه، استانبول، باکرکوی، کارتال تپه، خیابان اینجیرلی، پلاک 22

Address: Kartaltepe, İncirli Cd. No:22, 34145 Bakırköy/İstanbul, Turkey

بیمارستان آجی بادام استانبول (Acibadem International Hospital)

آدرس: ترکیه، استانبول، باکرکوی، یشیل کوی، خیابان استانبول، پلاک 82

Address: Yeşilköy, İstanbul Caddesi No:82, 34149 Bakırköy/İstanbul, Turkey

بیمارستان آجی بادام در تکسیم استانبول (Acibadem Hospital in Taksim)

آدرس: ترکیه، استانبول، شیشلی، محله اینونو، خیابان نظامیه، پلاک 9 دی

Address: İnönü Mahallesi, Nizamiye Cd. No:9 D:No: 1, 34373 Şişli/İstanbul, Turkey

بیمارستان آمریکایی استانبول (American Hospital)

آدرس: ترکیه، استانبول، شیشلی، تشویکیه، خیابان گوزل باغچه، پلاک 20

Address: Teşvikiye, Güzelbahçe Sk. No:20, 34365 Şişli/İstanbul, Turkey

آشنایی با بیمارستان های شهر در سفر به استانبول

وسایل لازم برای سفر به استانبول

  • در سفر به استانبول ساعت مچی به همراه داشته باشید تا در صورت اتمام باتری موبایل، از ساعت اطلاع داشته باشید.
  • مقداری دلار یا یورو به همراه داشته باشید و در آنجا در صرافی‌های بازار آن را به لیر تبدیل نمایید.
  • اگر برای خرید به استانبول می‌روید، بهتر است لباس‌های بسیار کمی با خود ببرید تا چمدان شما جای بیشتری برای خرید داشته باشید.
  • اگر در تابستان یا اواخر بهار به استانبول سفر می‌کنید، حتما عینک، کلاه آفتابی و کرم ضد آفتاب به همراه داشته باشید.
  • اگر در پاییز یا زمستان به استانبول سفر می‌کنید، چتر، لباس گرم، دستکش و شال گردن را فراموش نکنید.
  • برای بازدید از مساجد و برخی از بناهای تاریخی و دیدنی استانبول حتما باید لباس پوشیده و شال داشته باشید. پس حتما این لباس‌ها را با خود ببرید.
  • اصل و کپی مدارک شناسایی شامل پاسپورت، کارت ملی، گواهینامه بین الملل و …
برای سفر به استانبول چه چیزهایی لازم است

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سفر به استانبول، شما را به دیدن ویدئوی زیر دعوت می‌کنیم:

سخن پایانی درباره سفر به استانبول

استانبول یکی از مقاصد مهم و انتخاب‌های اولیه گردشگران برای سفر به شمار می‌رود. این شهر مملو از اماکن زیبا و چشم نواز، جاذبه‌های تاریخی و مراکز مختلف گردشگری می‌باشد که هر کدام داستانی جالب را در دل خود جای داده است. به همین دلیل در این مطلب تلاش کردیم تا اطلاعات جامعی درباره سفر به استانبول در اختیار شما قرار دهیم. امیدواریم از این موارد استفاده کرده و سفری خوب و خاطره‌انگیز به استانبول داشته باشید. در پایان منتظر سوال‌ها و تجربه‌های شما از سفر به استانول ترکیه هستیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *